Elviart: Αναβάθμιση εγκαταστάσεων από την G. Karras

Έργο αναβάθμισης ενός μέρους στο χώρο  παραγωγής της Elviart, ηγετική εταιρεία στο χώρο των προϊόντων ζύμης, στο νέο εργοστάσιο της εταιρείας στον Ασπρόπυργο Αττικής, ολοκλήρωσε  η εταιρεία G. Karras, η οποία έχει μακρά πείρα σε βιομηχανικά δάπεδα ειδικών απαιτήσεων.

Η εταιρία G. Karras ανέλαβε την αναβάθμιση ενός μέρους του χώρου παραγωγής της Elviart στον Ασπρόπυργο Αττικής, καθώς τοποθετήθηκε εποξειδικό δάπεδο στο χώρο δίνοντας πλεονεκτήματα στην παραγωγική διαδικασία. Το έργο της τοποθέτησης ολοκληρώθηκε σε ημέρες και ώρες όπου η βιομηχανική επιχείρηση ήταν κλειστή με απώτερο σκοπό να μην επηρεαστεί η παραγωγική διαδικασία. Έτσι λοιπόν το έργο της τοποθέτησης των νέων δαπέδων ξεκίνησε με την αποξήλωση των παλιών επιφανειών και την απαραίτητη προεργασία με μηχανικά μέσα, ώστε να τοποθετηθεί το εποξειδικό σύστημα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν εργασίες σφραγίσματος των επιφανειών ώστε να δημιουργηθεί η βάση για ένα απόλυτο συμπαγές δάπεδο το οποίο θα είναι σε θέση να δεχθεί μεγάλα φορτία και να είναι ανθεκτικό σε καθημερινή καταπόνηση. Η δεύτερη φάση του έργου απαιτούσε την προετοιμασία της επιφάνειας με σφαιριδιοβολή κλειστού συστήματος ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία σκόνης, ενώ ακολούθησε άμεσος καθαρισμός για να μην επηρεαστεί ο χώρος παραγωγής. Η τελική φάση ολοκληρώθηκε με την τοποθέτηση του εποξειδικού υλικού αλλά και επικάλυψη με ρητίνη ώστε να καλυφθούν πλήρως, τυχόν κενά στα δάπεδα.

 

Σημαντική επένδυση

Η Elviart μέσα από την συνεργασία της με την G. Karras προχώρησε σε μια πολύ σημαντική επένδυση στον ευαίσθητο χώρο του βιομηχανικού δαπέδου. Οι νέες εγκαταστάσεις αναβάθμισαν ένα κομμάτι της ζώνης παραγωγής, καθώς ακολουθούνται πλέον οι υγειονομικές οδηγίες. Τα εποξειδικά δάπεδα προσφέρουν αντοχή στην καταπόνηση, όπως αυτή που προκαλείται από τη διέλευση παλλετοφόρων και περονοφόρων οχημάτων, είναι επίσης ανθεκτικά στις απότομες αλλαγές θερμοκρασιών που προκύπτουν από τις παραγωγικές διαδικασίες, ενώ παρέχουν ασφάλεια καθώς είναι αντιολισθητικά. Παράλληλα είναι ικανά να δεχθούν διαγράμμιση ενισχύοντας τους κανόνες ασφαλείας που σχετίζονται με τους χώρους εργασίας.

Η G. Karras προσδοκεί  στην κάλυψη όλων των αναγκών για τις σύγχρονες κατασκευές και ανακατασκευές σε βιομηχανίες τροφίμων, ποτών και φαρμάκων. Μέσα από την χρησιμοποίηση νέων επιλεγμένων πρώτων υλών και σε συνδυασμό με το έμπειρο εργατικό δυναμικό της εταιρίας, προσφέρονται λύσεις για όλες τις ανάγκες του πελάτη αλλά και τις ιδιαιτερότητας του έργου. Άλλωστε η  κύρια δραστηριότητα της G. Karras  είναι η κατασκευή βιομηχανικών δαπέδων ειδικών απαιτήσεων.

Η G. Karras είναι η μοναδική εταιρία στον κλάδο των βιομηχανικών δαπέδων με το παγκόσμια αναγνωρισμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας EN ISO 9001:2008. Σε συνεργασία με τον παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο των βιομηχανικών υλικών δαπέδου Flowcrete, η G. Karras είναι επίσημος αποκλειστικός διανομέας, πλήρως εκπαιδευόμενος για την σωστή εγκατάσταση όλων των συστημάτων και των προϊόντων της Flowcrete για κάθε τεχνική απαίτηση.

You might also like