Ασημένιο Βραβείο για το ‘My Starbucks Rewards’  στην SingularLogic

Η SingularLogic στο πλαίσιο του  διαγωνισμού Estia Awards 2017 έλαβε αργυρό βραβείο στην κατηγορία “Loyalty program”  για τo Σύστημα Πιστότητας Πελατών – My Starbucks Rewards, που έχει υλοποιήσει για την αλυσίδα Starbucks στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η λύση SingularLogic Galaxy CRM & Loyalty, παραμετροποιήθηκε με τρόπο που να επιτρέπει στην επιχείρηση να διαχειρίζεται κάθε πτυχή του Συστήματος Πιστότητας για να μεγιστοποιεί τα οφέλη της. Η λύση περιλαμβάνει: α) σχεδιασμό web portal  πελατών για τη διαχείριση του προγράμματος πιστότητας Starbucks Card, β) σύνδεση με το υπάρχον σύστημα λιανικής Micros PoS για διαχείριση των μελών (π.χ. αναγνώριση πελάτη και άμεση ενημέρωσή του για online παροχές) και γ) υλοποίηση εξατομικευμένων ενεργειών marketing (email, SMS).

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «Η λύση απέφερε σημαντικά οφέλη στην Starbucks όπως αυτοματοποίηση των διαδικασιών, άμεση επικοινωνία με τους πελάτες της, δυνατότητα για προωθητικές ενέργειες και αξιολόγηση των αποτελεσμάτων για καλύτερη μελλοντική διαχείριση,  αύξηση της πιστότητας των πελατών και βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησής τους».  Η λύση καθώς και η βάση δεδομένων του Συστήματος, φιλοξενούνται στις υποδομές της First Data Hellas, η οποία παρέχει σχετικές υπηρεσίες επεξεργασίας.

You might also like