Κυκλοφόρησε το 7ο τεύχος του Grill

The Grill Magazine #7, Οκτώβριος- Δεκέμβριος 2016

Κυκλοφόρησε το 7ο τεύχος του περιοδικού για τη μαζική εστίαση Grill με ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στα “Πουλερικά στη Μαζική Εστίαση”, το οποίο εξετάζει πολύτιμα για τους επαγγελματίες προϊόντα όπως το κοτόπουλο, ο κόκορας, η γαλοπούλα κ.ά.

Στο περιοδικό φιλοξενούνται δύο σημαντικές συντεντεύξεις: α) Ο Παναγιώτης Προύτζος, πρόεδρος της ΠΟΕΕ & ΥΤΕ, του συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων στη μαζική εστίαση και τον τουρισμό μάς μιλάει για τις εργασιακές σχέσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στους κλάδους της εστίασης και του τουρισμού και β) ο επιχειρηματίας Νίκος Λούστας, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μέγας Γύρος μάς αναλύει τη θέση της εταιρείας στην αγορά και τα σχέδιά του για το άμεσο μέλλον.

Περιεχόμενα του τεύχους

10 ΣΧΟΛΙΟ

Ο Νίκος Ρίζος παρουσιάζεις τις τάσεις στη μαζική εστίαση

12 NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης.

30 Mead Days και Dairy Expo 2016

32 5η Οργανοληπτική Αξιολόγηση στο πλαίσιο της Meat Days 2016

34 ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το ανθρώπινο δυναμικό στη μαζική εστίαση

44 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

O Νίκος Λούστας, Διευθύνων Σύμβουλος & Μέτοχος – Όμιλος Μέγας Γύρος, απαντάει στις ερωτήσεις του Grill

48 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Τα πουλερικά στη μαζική εστίαση.

58 ΑΓΟΡΑ

Ο Βασίλης Καλαντζής, ιδρυτής και μέτοχος της εταιρείας Granikal

60 ΑΓΟΡΑ

Η εταιρεία Κόσμος, από την ακριτική Ορεστιάδα Έβρου μας γνωρίζει τον καβουρμά

61 ΑΓΟΡΑ

Ο Λούης Παπασπύρου, της Φαέθων, από τις Σέρρες, παρουσιάζει την ανερχόμενη εταιρεία

62 ΚΟΥΖΙΝΑ

Τα Goody’s Burger House  έφτασαν στην Αυστραλία

64 ΚΟΥΖΙΝΑ

Ο Μιχάλης Μαντζουράνης έφτασε με το Μπαρ Μπε Κιου στη Νέα Σμύρνη

66 ΚΟΥΖΙΝΑ

Η αλυσίδα Burger & Lobster, με έδρα το Λονδίνο, επεκτείνεται

68 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκτυπωτές στην κουζίνα, science fiction στο τραπέζι

70 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Rational λάνσαρε τις κουζίνες Self Cooking Center

72 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Έργο της Γ. Καρράς στην Elviart

74 ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ

Διπλό μπέργκερ αλλά με σόδα διαίτης: οι προθέσεις των καταναλωτών

76 ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Διαδικασίες για ανάπτυξη πωλήσεων & marketing σε HORECA

78 ΑΦΙΞΕΙΣ

Άρης Χατζόπουλος, παρουσιάζει το Corallo Nero στο Παλαιό Φάληρο

80 ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Στην κουζίνα της Ερμιόνης Τυλιπάκη.

82 ΒΙΒΛΙΟ

Το γευστικό & μουσικό βιβλίο του Νίκου Φωτιάδη

 

You might also like