Multi-grill της Bistronik ταχύτατης λειτουργίας και υψηλής απόδοσης 

Τα καινοτόμα μοντέλα multi-grill της σειράς Ε (Ε200, 200 plus, 300, 300D, 400, 400D, 500, 600) της Γερμανικής εταιρείας Bistronik, που διαθέτουν πλάκες από κράμα τιτανίου με αλουμίνιο και χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία τους, εισάγει και αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά η εταιρεία Bistronik Hellas.

 

Τα μοντέλα της εν λόγω σειράς διακρίνονται από εντυπωσιακή ταχύτητα και μοναδική ποιότητα ψησίματος δίχως μεταφορά οσμών, τη διασφάλιση τεράστιας οικονομίας στην κατανάλωση ρεύματος, τη λειτουργικότητα, τη χαρακτηριστική ευκολία στη χρήση, την άνεση στην καθαριότητα και απεριόριστες εφαρμογές (σε κρεατικά, snack, πρωινά κ.ά.). Γεγονός που τα μεταβάλλουν σε απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία του ευρύτερου τομέα της εστίασης.

Με τα multi-grill της σειράς “Ε” της Bistronik επιτυγχάνεται εντυπωσιακή μείωση στο χρόνο ψησίματος έως και 80%, εξασφαλίζοντας έτσι ταχύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, δυνατότητα εξυπηρέτησης περισσότερων πελατών ανά ώρα και κατ’ επέκταση μείωση του απαιτούμενου προσωπικού.

Ενδεικτικά αναφέρεται πως σε επίπεδο χρόνων ψησίματος, τα κρεατικά (λ.χ. μπριζόλες, σουβλάκια, φιλέτα) δεν απαιτούν περισσότερα από 2 λεπτά, τα burger, club sandwich και τοστ περίπου 1 λεπτό, το μπέικον 10 δευτερόλεπτα κ.ο.κ. Παράλληλα, χάρη στις δύο θερμαινόμενες πλάκες (πάνω και κάτω) επιτυγχάνουν το κλείσιμο των πόρων του κρέατος, του κοτόπουλου κ.ά. Κάτι που επιτρέπει στα προαναφερθέντα είδη να διατηρούν τους φυσικούς χυμούς τους, να γίνονται πολύ ζουμερά όσο και μαλακά, να ψήνονται ομοιόμορφα δίχως να χρειάζονται αναποδογύρισμα και εν τέλει να είναι ασύγκριτα τόσο σε εμφάνιση όσο και γεύση.

Στην κεντρική φωτογραφία το Bistronik E 300D.

Τηλ.: 2310 558455, www.bistronik.gr

You might also like