Βαρανάκης: Φυσική μέθοδος ωρίμανσης για ασφαλές και νόμιμο κρέας

Θάλαμοι ωρίμανσης Maturmeat και Stagionello.

Maturmeat και Stagionello θάλαμοι ωρίμανσης κρεάτων και αλλαντικών του Ιταλικού οίκου Arredo Inox, αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία Βαρανάκης Α.&Δ. ΟΕ.

 

Πατενταρισμένο σύστημα Sicur Food Control® εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από το Ιταλικό Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης, που αφορά σε ένα μηχάνημα και μια μέθοδο ελέγχου για τη διαχείριση της επεξεργασίας τροφίμων σε ένα κλειστό περιβάλλον.

ClimaTouch® πάνελ αφής με λογισμικό ολοκληρωτικά αφιερωμένο στην διαδικασία μεταποίησης τροφίμων. Πλήρως ελεγχόμενο μικροκλίμα που διαχειρίζεται αυτόματα το διαδοχικό έλεγχο όλων των σταδίων (ζύμωση, ωρίμανση, καρύκευση, αρωμάτισμα/κάπνισμα), επιτρέποντας στον επαγγελματία χρήστη να παράγει ωριμασμένο κρέας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Προεγκατεστημένα πιστοποιημένα προγράμματα για το σίτεμα διαφόρων ειδών κρέατος ή αλλαντικών. Με σένσορα μέτρησης του pH, σύστημα καταγραφής δεδομένων HACCP και ελεγχόμενη υγρασία Fumotic® έως και 99%. Θάλαμοι εσωτερικά κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο ατσάλι AISI304 σύμφωνα με τον Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης CE1935/2004 περί ασφάλειας τροφίμων. Η μεγάλη γκάμα των σειρών Maturmeat & Stagionello απαρτίζεται από μοντέλα χωρητικότητας 60-100-150-200-300-600-800 Kg και customized project.

You might also like