Ξεκινά η πιστοποίηση καταλυμάτων για το «Καλάθι Πρωινού»

Σημαντική γαστρονομική πρωτοβουλία της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.

Ξεκινά και επίσημα η διενέργεια ελέγχων για τη χορήγηση του σήματος «Καλάθι Πρωινού», στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, που σχεδίασε και υλοποιεί η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.).

 

Η διαδικασία αξιολόγησης και πιστοποίησης θα διενεργείται από την εταιρία πιστοποιήσεων Eurocert, σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας. Η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. μέσω του προγράμματος «Καλάθι Πρωινού» προσκαλεί τους πελάτες-φιλοξενούμενους των τουριστικών καταλυμάτων σε ένα γευστικό «ταξίδι» ανά την Ελλάδα, σε μία γνωριμία με τους «θησαυρούς» της ελληνικής γης.

Η νέα υπηρεσία της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, , στόχο έχει, αφενός τη διασύνδεση του πολιτισμικού, γαστρονομικού πλούτου της χώρας μας με τη διαμονή και τη φιλοξενία στις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων και αφετέρου την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν τα μικρά τουριστικά καταλύματα, με τελικό στόχο το «Ελληνικό Πρωινό» να καθιερωθεί διεθνώς ως ένα επιπρόσθετο κίνητρο για διακοπές στην Ελλάδα.

Ένα καλάθι γεμάτο από αγνά, παραδοσιακά προϊόντα κάθε τόπου, από αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, με την ανάλογη φρεσκάδα και ποιότητα, χωρίς ξενικές υπογραφές, που εγγυάται το καλύτερο και το πιο νόστιμο ξεκίνημα της ημέρας.

You might also like