Έκλεψε την παράσταση το BBQ Corner της Μ. Λαμπράκη στο Γκάζι

Στο Φεστιβάλ «Ελλάδα. Γιορτή. Γεύσεις».

Το περίπτερο της Μυρσίνης Λαμπράκη στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ελλάδα. Γιορτή. Γεύσεις», που διοργάνωσε το Αθηνόραμα το τριήμερο 4-6 Μαΐου 2018, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, ήταν μια από τις σημαντικότερες ατραξιόν της διοργάνωσης αλλά και ένα τόπος συνάντησης όσων ενδιαφέρονται για το κρέας και το ψήσιμό του.

Για ακόμα μια φορά η Μυρσίνη Λαμπράκη με την ομάδα της  έστησε ένα σύγχρονο κρεατοφαγικό σημείο που προκάλεσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Ψήθηκαν πάνω από 250 κιλά κρέας (Φάρμα Δρόσος και Κρέατα Μπούμπας ), 300  λουκανικάκια κοτόπουλου Πίνδος, αμέτρητες πίτες Εlviart. Χρησιμοποιήθηκε άπειρη σάλτσα ( soya#atlanta, #kikkoman) και πολλά μπαχαρικά ( #steliosyiannikas). Όλα αυτά ψήθηκαν με τη βοήθεια των  #primogrills με #klimiscoal της #Aluminox και συνοδεύτηκαν με τις  σάλτσες Brava και τις Σαλάτες Φρεσκούλης. Μέσα σε τρεις μέρες πέρασαν πάνω από 1.500 άτομα από το BΒQ Corner.

Και για την ιστορία το μενού:

«Αντικριστό pulled lamb Κρεοπωλείο Μπούμπας, με σάλτσα από φρέσκια ρίγανη και γραβιέρα, γιαούρτι, κονφί ντομάτας και σούμακ».

 «Καπνιστά χοιρινά back ribs Φάρμα Δρόσος με σάλτσα από φιλτραρισμένο ελληνικό καφέ και παλαιωμένο τσίπουρο με τσάτνεϊ παντζάρι και καραμελωμένο κρεμμύδι ή BBQ Brava».

«Ανοιχτό σουβλάκι από ελληνική προβατίνα πάνω σε πίτα Elviart, με Chimichurri και γιαούρτι».

 «Χωριάτικα  λουκάνικα κοτόπουλου Πίνδος σε κυπριακή πίτα Elviart με μουστάρδα Brava».

You might also like