Gastronomads, CTC και Τσιοτίνης πάνε Προβηγκία!

Μια γαστρονομική περιήγηση στην πιο ζωγραφισμένη περιοχή της Γαλλίας, την υπέροχη εξοχή της Προβηγκίας με τα ατέλειωτα λιβάδια, τους ανθισμένους λόφους και τα χρώματα βγαλμένα από πίνακα σχεδίασαν οι Gastronomads για την Πέμπτη 21 Ιουνίου στο εστιατόριο CTC.

 

Ο βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους Αλέξανδρος Τσιοτίνης, με προϋπηρεσία σε μερικά από τα διασημότερα εστιατόρια με αστέρια Michelin της Γαλλίας και κάποια από τα πιο γνωστά της Ελλάδας, δημιουργεί με την ομάδα του ένα μενού υψηλών αισθήσεων που θα ταξιδέψει όσους συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση στη μεσογειακή κουζίνα της Προβηγκίας.

Η γαστρονομική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου, στις 21:00,  στο CTC, Ουμπλιανής 14 Διοχάρους 27, Αθήνα. Οι θέσεις αρκετά περιορισμένες. Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, στο [email protected] ή με προσωπικό μήνυμα στη facebook fanpage των Gastronomads.


Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ/άτομο. Κράτηση με προκαταβολή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό. Το μενού περιλαμβάνει 5 πιάτα και 5 κρασιά. Στη φωτογραφία το CTC Urban Gastronomy.

You might also like