Νέα καλοκαιρινά πιάτα στα καταστήματα nice n easy

«Ταξιδιάρικες» γεύσεις στο νέο καλοκαιρινό menu της αλυσίδας.

Το εστιατόριο Nice n easy (Ομήρου 60 & Σκουφά, Αθήνα Τηλ. 210 36 46 830) προτείνει τις γεμάτες δροσιά και αρώματα «ταξιδιάρικες»  γεύσεις του νέου του καλοκαιρινού menu, το οποίο σε συνδυασμό με το φιλικό σέρβις, την όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα των καταστημάτων Nice n easy που γνωρίζετε και αγαπάτε τόσο πολύ, το μετατρέπουν σε μια από τις πιο ελκυστικές στη σύγχρονη άκρως τουριστική Αθήνα.

 

Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον αρωματικό καφέ, φροντίστε το σώμα σας με ένα boost ενέργειας επιλέγοντας από τη λίστα ένα από τα φρεσκοφτιαγμένα smoothies με super foods, όπως το “Smooth Operator” με μπανάνα, παπάγια, πιπερόριζα και ελληνικό γιαούρτι ή όπως το “Anti-aging elixir”, με παντζάρι, γιαούρτι, καρότο, μέλι και πράσινο τσάι.

Στα «κλασσικά» πλέον και διάσημα σε Έλληνες και ξένους  για τα brunch τους, Νice n easy  απολαμβάνετε pancakes με φρούτα του δάσους και κορινθιακή σταφίδα “golden black” που συνοδεύονται με γλυκό σιρόπι σφενδάμου ή σοκολατένια sauce αλλά και αυγά benedict με επιλογές  toppings από καπνιστό μπέικον, γαλοπούλα μελιού, καπνιστό σολομό πάνω σε φρυγανισμένο brioche με σάλτσα Hollandaise ή ακόμα και τη Spicy στραπατσάδα αρωματισμένη με λάδι λευκής τρούφας και kale γλασέ.

Για ένα ξεχωριστό light lunch, επιλέξτε το «The Tarantino» με ψωμάκια BAO ατμού, μαδημένο κοτόπουλο, σάλτσα hoisin και mix λαχανικών ή  το ceviche λαβράκι με ροδάκινο και λαχανικά. Πιάτα όπως τα ανάμεικτα σαλατικά με σαλικόρνια λάιμ, κονφί μαριναρισμένες γαρίδες και dressing πορτοκάλι με σπόρους chia, θα σας κρατήσουν δροσερούς τα ζεστά καλοκαιρινά μεσημέρια.

Για τους «healthy καλοφαγάδες»  το εστιατόριο προτείνει το «The Sean Connery» με σολομό φούρνου, miso, πορτοκάλι και αρωματικό ταμπουλέ από κινόα, ενώ τα noodles από ρίζα κόντζακ με ασιατικά μπαχαρικά, σάλτσα τεριγιάκι και λαχανικά είναι ιδανικά για να δώσουν  ανάλαφρη γεύση στο δείπνο σας.

Ολοκληρώστε  την απόλαυση, με επιλογές από επιδόρπια όπως τραγανή τάρτα  με μαρμελάδα αρώνια fluigel με φρούτα του δάσους και crème patisserie ή πανακότα με σοκολάτα dulcey mous, caramelia και namelaka ivoure, πραγματική κόλαση!

Extra Tip!

Νέα άφιξη στο Νice n easy της Κηφισιάς, τα upgraded signature cocktails με τις μοναδικές συνταγές και τα εξαιρετικής ποιότητας αποστάγματα που θα σας μεταφέρουν εγγυημένα σε κλίμα καλοκαιρινών διακοπών και θα σας δροσίσουν  με την πρώτη κιόλας γουλιά.
You might also like