O David Hoffmann νέος CEO στα Dunkin’ Brands

Ο απερχόμενος Nigel Travis, παραμένει στην εταιρεία ως executive chairman.

Ένα έμπειρο στέλεχος της αγοράς της μαζικής εστίασης με προϋπηρεσία 22 ετών στην McDonald’s Corp, ο David Hoffmann, ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στον όμιλο Dunkin’ Brands, στον οποίο ανήκουν δύο κορυφαίες αμερικανικές αλυσίδες οι Dunkin’ Donuts (ντόνατς, καφέ, πρωϊνό κ.ά.) και η Baskin-Robbins (παγωτό και γλυκό). Ο Hoffmann ήταν από το 2016 πρόεδρος της Dunkin’ Donuts U.S.

 

Ο απερχόμενος CEO Nigel Travis, ο οποίος συνταξιοδοτείται θα συνεχίσει να έχει σημαίνοντα ρόλο στον όμιλο καθώς θα αναλάβει executive chairman με αντικείμενό του τις διεθνείς δραστηριότητες του ομίλου.  Κατά τη διάρκεια της θητείας του Nigel Travis, η οποία κρίνεται ως απολύτως επιτυχημένη, η εταιρεία εισήλθε σε 25 νέες χώρες και άνοιξε άλλα 6.000 εστιατόρια εντός κι εκτός ΗΠΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νέος CEO David Hoffmann ήταν επιλογή του απερχόμενου με τον οποίο εργάστηκαν μαζί για περίπου ενάμιση χρόνο. Σύμφωνα με τον Nigel Travis, ο νέος CEO του ομίλου «θα είναι αυτός που θα ηγηθεί της νέας φάσης παγκόσμιας ανάπτυξης για την εταιρεία».

Αυτή τη στιγμή ο όμιλος διαθέτει 12.500 καταστήματα Dunkin’ Donuts και  πάνω από 7.900 καταστήματα Baskin-Robbins σε όλο τον κόσμο.

Ο David Hoffmann ξεκίνησε τη μακρά σταδιοδρομία του ως απλός υπάλληλος της McDonald’s από την εποχή που πήγαινε σχολείο κι έφτασε κάποια στιγμή να είναι πρόεδρος της εταιρείας για την αγορά της Κίνας, της Νότιας Κορέας και της Ρωσίας, ενώ έχει εργαστεί και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. «Θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου Dunkin’ Brands για την ευκαιρία που μου δίνει να ηγηθώ αυτής της απίστευτης εταιρείας. Έχουμε μια δυνατή παράδοση και ένα ακόμα πιο συναρπαστικό μέλλον» δήλωσε ο νέος CEO.

You might also like