Κυκλοφόρησε Το 17ο Τεύχος Του Grill
The Grill Magazine #17, Ιούλιος- Αύγουστος 2018.
Κυκλοφόρησε το 17ο, το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού Grill. Στο παρόν τεύχος φιλενούμε στην κεντρική συνέντευξη τους Χρήστο Μποζιονέλο και Απόστολο Κουκουρλή, ιδιοκτήτης ο πρώτος και Head Butcher /Japanese Cuts/ Meat Specialist ο δεύτερος στο «Το Κρεοπωλείο της Αγοράς», στο Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι μας αποκαλύπτουν τις νέες τάσεις στον κόσμο του κρέατος και των κοπών του.
Στο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε συνέντευξη του Παναγιώτη Μουλκιώτη (Hellenic Premium Meat) για τα νέα κρεατοσκευάσματα που λάνσαρε πρόσφατα, συνέντευξη με τον Ισπανό σεφ Carlos Martin Cosme, πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας (CEUCO) σχετικά με το επερχόμενο συνέδριο του Συμβουλίου που θα φιλοξενήσει η Αθήνα (19-21 Οκτωβρίου, Ζάππειο), καθώς και μια συνέντευξη με τον δραστήριο επιχειρηματία Γιώργο Παπαδόπουλο, από το Cantine SouvlakiBar στο Χάγκεν της Γερμανίας.
Το κεντρικό αφιέρωμα του τεύχους αφορά στο μπέργκερ, με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παρασκευής και διακίνησης μπέργκερ να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους στις σελίδες του Grill.
Περιεχόμενα του τεύχους
NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία, το εμπόριο και τη μαζική εστίαση
ΒΟΟΖΕ
Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση
FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
TECH
Τεχνολογίες & μηχανήματα
GLOBAL
Διεθνή νέα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Χρ. Μποζιονέλος & Απ. Κουκουρλής- «Το Κρεοπωλείο της Αγοράς»
ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Μπέργκερ: ‘αμερικανιά’ με ελληνική υπηκοότητα
Ελληνικό μπέργκερ με σιγομαγειρεμένη ‘Πανσέτα Εν Ελλάδι’ της Creta Farms
Συνεντεύξεις: Παναγιώτης Μουλκιώτης (Hellenic Premium Meat)
ΚΟΥΖΙΝΑ
‘Μύρισε’ καλοκαιράκι: το νέο μενού στο εστιατόριο Olive Garden, του ξενοδοχείου Τιτάνια
“Γκουρμέ” προτάσεις στην Αθήνα: Nice n’ Easy & Frankie
Συνέντευξη: Carlos Martin Cosme, CEUCO
ΑΓΟΡΑ
Συνέντευξη: Αλέξανδρος Μπαγδάτογλου, Broth3rs, Κορυδαλλός
Premier-Capital: 263 εκατ. ευρώ τζίρος το 2017
Συνέντευξη: Γ. Παπαδόπουλος, Cantine SouvlakiBar, Γερμανία
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Θάλαµος ξηράς ωρίµανσης La Stagionatura από την Σαρβανίδης
Rational: Δικτυωμένη κουζίνα & εταιρικό catering
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
RiboPrinter System στο ΤΕΙ Ηπείρου
Συνέντευξη με την καθηγήτρια Αθηνά Τζώρα
MANAGEMENT
Ψηφιακοί κατάλογοι μενού
Συνέντευξη: Νίκος Μαραγκόπουλος, Mad In Media
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Στο υπέροχο Ζεϊμπέκικο (Κηφισιά), του Γιώργου Τσιλιγκίρη
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Από το βιβλίο του Γ. Καραγιάννη
ΒΙΒΛΙΟ
‘Πρακτικές Μάρκετινγκ στην Εστίαση’ του Γ. Πρωτοπαπαδάκη