Ο ΗΡΩΝ συμμετέχει ως Χορηγός στις εκθέσεις MEAT & GRILL DAYS, DAIRY EXPO & FROZEN FOOD 2018

Στηρίζοντας τις μεγάλες επιχειρηματικές συναντήσεις της αγοράς, o ΗΡΩΝ συμμετέχει ως Χορηγός στις τρεις εκθέσεις ΜΕΑΤ & GRILL DAYS, DAIRY EXPO και FROZEN FOOD & FOOD LOGISTICS που διοργανώνει η εταιρεία o.mind Creatives στις 10 – 12 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής.

 

ΗΡΩΝ: ο Ιδιώτης Παραγωγός και Προμηθευτής Ρεύματος που  Καινοτομεί σε Μέση και Χαμηλή Τάση

Ο ΗΡΩΝ είναι ο πρώτος ιδιωτικός όμιλος που δραστηριοποιήθηκε, ήδη από το 2004, στα πλαίσια της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα. Από το 2009 κι έπειτα ο ΗΡΩΝ πορεύεται με την εγγύηση αξιοπιστίας δύο ισχυρών μετόχων: του Ομίλου ΓΕΚ. ΤΕΡΝΑ και της ENGIE που συμμετέχουν κατά 50% έκαστος στο μετοχικό κεφάλαιο.

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στη χώρα και αποτελεί ηγέτη στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από συμβατικές και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες στην Ελλάδα και διεθνώς. Αντίστοιχα, η ENGIE είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας παγκοσμίως, με δραστηριοποίηση σε περισσότερες από 70 χώρες. Ο ΗΡΩΝ αποτελεί έναν από τους λίγους καθετοποιημένους ενεργειακούς ομίλους στη χώρα καθώς δραστηριοποιείται τόσο στην παραγωγή όσο και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.


Συνολικά ο Όμιλος έχει επενδύσει πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή των δύο εργοστασίων του τα οποία έχουν συνολικό δυναμικό 600 MW και αποτελούν δύο από τις πιο σύγχρονες ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες φυσικού αερίου στην Ευρώπη.

Σήμερα, ο ΗΡΩΝ εκπροσωπεί περισσότερους από 890 επιχειρησιακούς πελάτες, αποτελώντας έτσι τον ιδιώτη προμηθευτή ενέργειας με τους περισσότερους πελάτες στη Μέση Τάση. Επιπλέον, είναι ο πρώτος ιδιώτης προμηθευτής που παρείχε συνδυαστικά πακέτα προμήθειας φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας σε βιομηχανικούς πελάτες καθώς και σύγχρονες συνοδευτικές υπηρεσίες, όπως η υπηρεσία NaturalGasAnalytics.

Τα τελευταία χρόνια, ο ΗΡΩΝ δραστηριοποιείται δυναμικά και στη λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, με αριθμό πελατών χαμηλής τάσης που προσεγγίσει πλέον τους 100.000. Το πιο πρόσφατο πρόγραμμα του Ομίλου, «Νυχτερινή Χρέωση 24/7», προσφέρει ηλεκτρική ενέργεια σε οικιακούς καταναλωτές, αλλά πλέον και σε επιχειρήσεις, στην τιμή νυχτερινού τιμολογίου, δηλαδή 0,06590 ευρώ/ kWh.

Το 2018, ο ΗΡΩΝ εισέρχεται και στην λιανική αγορά φυσικού αερίου με έξι νέα προγράμματα που απευθύνονται σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με αυτόνομη ή κεντρική παροχή φυσικού αερίου, και προσφέρουν σταθερή ή κυμαινόμενη χρέωση ανάλογα με τις ανάγκες κάθε καταναλωτή.

Παράλληλα με την εμπορική του δράση, ο ΗΡΩΝ επενδύει σε δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως η χορηγία παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση +Πλευση (Σύμπλευση). Στόχος ου Ομίλου τα επόμενα χρόνια είναι να ενδυναμώσει και να επεκτείνει τη δραστηριοποίηση του μεγιστοποιώντας έτσι την ωφέλεια οικιακών και επιχειρησιακών πελατών σε όλο το φάσμα των ενεργειακών υπηρεσιών.

You might also like