Η ΤIGER ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018

Η ΤIGER ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας μουσαμάδων φορτηγών καθώς και στην επιγραφοποίησή τους, με τη μέθοδο της αερογραφίας ή της ψηφιακής εκτύπωσης.

Ειδικότητά της κάθε είδους στέγαση μεγάλων ή μικρών επιφανειών με βάση τον μουσαμά καθώς και ειδικές εφαρμογές σε οχήματα και σκάφη. Η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως την ένδυση των επαγγελματικών σας οχημάτων (θάλαμοι, τράκτορες, Van,  Ι.Χ. πωλητών κ.λπ.), παρέχοντας σας πλήρη κάλυψη, από τον αρχικό σχεδιασμό έως την τελική εφαρμογή, με τα λογότυπα της εταιρείας σας με αυτοκόλλητα υψηλής ποιότητας και αντοχής.

 Στην κάθετη μονάδα παραγωγής της, η ομάδα της ΤIGER ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της στον χώρο, είναι πάντα στη διάθεσή σας, βρίσκοντας την ασφαλέστερη, ποιοτική και οικονομική λύση στις πιο απαιτητικές σας ανάγκες. Για να μάθετε περισσότερα για την TIGER ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.tigermousamades.gr


Ενημερωθείτε αναλυτικά για την έκθεση MEAT & GRILL DAYS 2018 στην ιστοσελίδα www.meatdays.gr ή επικοινωνήστε με το 210 9010040.

You might also like