Η Μινέρβα στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων SIAL

Έμφαση στο βιολογικό portfolio της εταιρείας.

Για μια ακόμα φορά, η Μινέρβα  συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2018 στο Παρίσι, εδραιώνοντας την παρουσία της στις μεγάλες αγορές του εξωτερικού.

 

Με εξαγωγικές δραστηριότητες σε 20 χώρες του κόσμου μέσα από μεγάλα δίκτυα διανομής, στόχος της Μινέρβα είναι η περαιτέρω διεύρυνση τόσο των αγορών όπου απευθύνεται όσο και του εξαγωγικού καλαθιού προϊόντων, ώστε οι εξαγωγές της να ξεπεράσουν το 15% του συνολικού τζίρου.

Στη φετινή έκθεση δόθηκε έμφαση στο βιολογικό portfolio της εταιρείας, εκφράζοντας τις βασικές αρχές σεβασμού στο περιβάλλον και τον Έλληνα παραγωγό, αλλά και τη διαφάνεια στην ποιότητα των τροφίμων.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών στην έκθεση συγκέντρωσαν προϊόντα όπως η βιολογική φέτα, τόσο σε συσκευασία vacuum όσο και στην πολύ εξυπηρετική συσκευασία κύβων (feta cubes), το βιολογικό ελαιόλαδο, αλλά και το «αειφόρο» ελαιόλαδο το οποίο παράγεται αποκλειστικά μέσω πιστοποιημένων ορθών αγροτικών πρακτικών.

Παρουσιάστηκαν επίσης η νέα φέτα «Ορεινές Περιοχές» με παραδοσιακή πικάντικη γεύση, καθώς και το σύνολο των νέων προϊόντων βαλσάμικου ξιδιού και κρέμας βαλσάμικου.

Όπως δήλωσε η Διευθύντρια Marketing της Μινέρβα, Γιώτα Ηλιοπούλου, «Η ανάπτυξη των εξαγωγών αποτελεί βασικό κομμάτι της στρατηγικής της Μινέρβα και εργαζόμαστε μεθοδικά ώστε να αξιοποιήσουμε την μεγάλη ευκαιρία που μας δίνει η διεθνής αγορά. Προωθούμε το εξαγωγικό μας καλάθι με αιχμή το ελληνικό ελαιόλαδο, τη φέτα, τα προϊόντα ξιδιού, τα βιολογικά προϊόντα, με σκοπό να γνωρίσουμε την αυθεντική γεύση και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και της μεσογειακής διατροφής στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο».

You might also like