Σεμινάριο «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας»

Στο ΚΕΚ Ηρακλείου Κρήτης, από τις 26/11, με τον Giorgio Manganiello.

Πολύτιμες συμβουλές σε όσους θέλουν να μαγειρέψουν  αυθεντικές ιταλικές συνταγές προσφέρει το σεμινάριο «Τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας»  που διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στην Κρήτη. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες  της μαγειρικής  για να τους  μυήσει  στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας.

 

Στις ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνονται μαθήματα που αφορούν στην εισαγωγή στην ιταλική κουζίνα, τη γνωριμία με εξειδικευμένα εργαλεία, την οργάνωση εργασίας, τη συντήρηση τροφίμων (πίτσα, μακαρόνι, τυραμισού), την εκμάθηση παρασκευής τροφίμων, πρακτική εργασία και εξετάσεις Το κόστος του προγράμματος είναι 160 ευρώ ανά συμμετοχή (στην τιμή περιλαμβάνεται και το κόστος των υλικών) και η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 18 διδακτικές ώρες.

Στους καταρτιζόμενους με το πέρας του σεμιναρίου θα δοθούν, βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου από το ΚΕΚ αλλά και Certificate από το Italian Pizza Academy. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Giorgio Manganiello

Γεννημένος στο Αβελλίνο της Ιταλίας εργάζεται στον τομέα της εστίασης και της ιταλικής κουζίνας από το 1986. Είναι Executive Pizza Chef σε πληθώρα γνήσιων ιταλικών εστιατορίων, πτυχιούχος  στη διοίκηση επιχειρήσεων εστίασης της σχολής Regione Del Veneto. Παράλληλα διατηρεί Σχολή Εκμάθησης Πίτσας και συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο πρωταθλητή πίτσας Enzo Prete πάνω στον τομέα της εκπαίδευσης.


Χρόνος διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο από τις 26/11/18 έως τις 08/12/18 και ώρες 18:30 μ.μ με 21:00 μ.μ. Χώρος: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός. Πληροφορίες στο τηλ. 2810-302735 & 302730, [email protected] από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

You might also like