Στην Ελλάδα, και πάλι, το εταιρικό συνέδριο της Premier Capital

Πάνω από 400 άνθρωποι της McDonald’s από έξι χώρες στο Costa Navarino.

Η Premier Capital, development allicencee της McDonald’s σε έξι ευρωπαϊκές αγορές με έδρα τη Μάλτα, επέλεξε την Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά για να πραγματοποιήσει το ετήσιο συνέδριο Communication Day. Αυτή η μεγάλη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά στο Westin’s Costa Navarino Resort στη Μεσσηνία, συγκέντρωσε περισσότερους από 400 ανθρώπους από όλες τις αγορές της Premie Capital, σε Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία.

 

Στην τριήμερη εκδήλωση βρέθηκαν μεταξύ των συμμετεχόντων υπεύθυνοι των τμημάτων Operations, Supply Chain, Finance, Marketing & Public Relations, HR, Legal, IT, Development, Administration, και 280 διευθυντές εστιατορίων. Τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Jo Sempels, McDonald’s Corporation’s Vice-President Foundational Markets Europe. Το Costa Navarino είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές εγκαταστάσεις.

Με θέμα ‘Together Towards Tomorrow’, στο Communication Day φέτος υπογραμμίστηκαν τα επιχειρηματικά οφέλη από την ανταλλαγή γνώσεων και συνεργασίας μεταξύ των χωρών, καθώς οι ομάδες της Premier Capital εργάζονται για να αναδείξουν την εμπειρία McDonald’s στις αγορές. Οι ομάδες ενθαρρύνονται στη συνεργασία μεταξύ τους για να αναπτύσσουν γνώσεις, εμπειρίες και καλές πρακτικές με στόχο τη δημιουργία μιας στιβαρής επιχείρησης σε όλες τις χώρες.


Premier Capital: συνέχισε την ανάπτυξή της το 2018, καθώς οι συγκρινόμενες πωλήσεις και ο αριθμός των επισκεπτών αυξήθηκαν με μεγαλύτερους ρυθμούς από πέρσι, κατά 11,1% και 5,5% αντίστοιχα.


Όλες οι χώρες έθεσαν τους στόχους τους για το 2019, δίνοντας έμφαση στην επένδυση και την εκπαίδευση προς το καινοτόμο μοντέλο υπηρεσιών της McDonald’s,«Experience of the Future».Σε αυτό περιλαμβάνονται δράσεις καινοτομίας, όπως εφαρμογές για κινητά, υψηλής λειτουργικότητας kiosk αυτόματων παραγγελιών, εξυπηρέτηση στο τραπέζι (table service) με ειδική τεχνολογία για τον πελάτη και McDelivery.

Οι πελάτες ήδη απολαμβάνουν το «Experience of the Future» στην Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία, ενώ κι άλλες χώρες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς στην ενσωμάτωσή τους. Η αύξηση των επισκεπτών και η βελτίωση των υπηρεσιών παραμένουν βασικές προτεραιότητες για κάθε αγορά, όπως επίσης και η διεύρυνση του μενού, τα premium προϊόντα και ο εκσυγχρονισμός των εστιατορίων. Το Communication Day έκλεισε με ένα μεγάλο πάρτι με ζωντανή μουσική και  ένα φαντασμαγορικό θέαμα από πυροτεχνήματα.

«Οι ομάδες μας απόλαυσαν τόσο πολύ τη διαμονή τους στην Ελλάδα πέρσι, που αποφασίσαμε να επιστρέψουμε ξανά στο Costa Navarino για ένα ακόμα Communication Day», είπε ο Managing Director της Premier CapitalVictor Tedesco. «Η επένδυση για τέτοιου μεγέθους εκδηλώσεις είναι σημαντική, αλλά η ανταπόδοση είναι ανεκτίμητη. Στην Ελλάδα μπορούμε να φιλοξενήσουμε τις ομάδες μας σε πολυτελείς εγκαταστάσεις για να τους ευχαριστήσουμε για τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα που πετυχαίνουν. Είναι επίσης μια μοναδική ευκαιρία να συγκεντρωθούν όλοι οι υπεύθυνοι τμημάτων και εστιατορίων ώστε να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στον όμιλο και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Οι άνθρωποί μας ζωντανεύουν την εμπειρία McDonald’s μέσα στα εστιατόριά μας. Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο μέλλον, χάρις σε αυτούς».

Ο Melo Hili (αριστερά), Premier Capital Chairman και ο Victor Tedesco, Premier Capital Managing Director απευθύνονται στους υπεύθυνους του ομίλου από έξι χώρες.

You might also like