Exoplismosonline: Νέο brand προϊόντων Lava Rossa

Η εταιρεία Exoplismosonline, διαθέτει στην αγορά της μαζικής εστίασης επαγγελματικά μηχανήματα εστίασης με το νέο brand name Lava Rossa.

 

Τα συγκεκριμένα μηχανήματα κατασκευάζονται αποκλειστικά από την Exoplismos Online σε υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Ιταλίας. Όλοι οι φούρνοι και τα μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν CE από εργοστάσιο που πιστοποιήθηκε κι εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ISO 9001.

Η Exoplismosonline σαν φυσικό κατάστημα και www.exoplismosonline.gr σαν ιντερνετικό κατάστημα είναι η εξέλιξη της εταιρείας που ίδρυσε ο Νίκος Ραυτόπουλος το 2008 και δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης μέχρι και σήμερα.

Είναι επίσημος εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας μεταξύ άλλων των παρακάτω κορυφαίων εργοστασίων παραγωγής εξοπλισμού μαζικής εστίασης, DESCO group ILSA, DEXION group ITW, MAXIMA, ALPHATECH group LAINOX, TECNODOM, INFRICO, SIGMA, LAVA ROSSA, VENIX, ZEYBEK, COLDLINE, COOLHEAD, SIRMAN, NTF – BREMA, SISTEMA PROJECT, KLIMAITALIA, BAKEOFF, PIRA, KOPA, CAB, ARILEX, CASTA, SARO, JKS, MEC, SAP, FRAMEC, FAV VOLANO και άλλων οίκων.

You might also like