Μεγάλωσε το 2017 ο Μέγας Γύρος

Αύξηση στον κύκλο εργασιών και τα κέρδη- Δυνατός και στις ΗΠΑ.

Καλύτερα τα πήγε κατά τη διάρκεια του 2017 η εταιρεία Μέγας Γύρος, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα οικονομικά μεγέθη της. Ο Όμιλος κατά τη διάρκεια της περυσινής περιόδου είχε ανοδική πορεία, όπως άλλωστε και κατά το 2016, με αύξηση του κύκλου εργασιών του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Η δραστηριότητα της θυγατρικής εταιρείας Megas Yeeros στην πολιτεία του Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ συνεχίστηκε ανοδικά με κύκλο εργασιών που έφτασε τα 7,1 εκατ. δολάρια έναντι 4,7 εκατ. δολάρια το 2016, παρουσίασε δηλαδή αύξηση της τάξης του 51%.

Σε ενοποιημένο επίπεδο, οι πωλήσεις του ομίλου ανήλθαν σε 34 εκατ. ευρώ καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 11% σε σχέση με το 2016. Τα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων κέρδη παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 8% και ανήλθαν σε 2,8 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία συνέχισε να διατηρεί ηγετική θέση στην αγορά και παρακολουθώντας τις διατροφικές τάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνδυασμό με τις εξελίξεις στη σύγχρονη τεχνολογία, λάνσαρε στην αγορά νέα προϊόντα κρέατος. Η πιο πρόσφατη σειρά προϊόντων ήταν προψημένοι γύροι κάτω από την νέα κατηγόρια MY Grillers.

You might also like