Η L’Artigiano χορηγός στον 9ο διαγωνισμό «The Squeeze» 

Η L’Artigiano, η μεγαλύτερη αλυσίδα ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα, ήταν χορηγός του 9ου διαγωνισμού «The Squeeze», ο οποίος διοργανώθηκε από το Orange Grove, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

Στην εκδήλωση, που είχε γεύση L’Artigiano, παρουσιαστής ήταν ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς, ενώ στη διαδικασία του live pitching συμμετείχαν δημιουργικά startups τα οποία παρουσίασαν τις  ιδέες τους και είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα,  να ακούσουν σχόλια και να λάβουν σημαντικές συμβουλές από την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείτο από επενδυτές και επιχειρηματίες διεθνούς κύρους.

Επιπλέον, οι δύο νικητές που αναδείχθηκαν,Tesibit και Lalemou, έλαβαν χρηματικά έπαθλα αξίας 15.000 ευρώ και 10.000 ευρώ αντίστοιχα, ενώ όλοι οι παραβρισκόμενοι  δοκίμασαν την αφράτη, φρεσκοψημένη, αυθεντική ιταλική πίτσα L’Artigiano.

Όπως αναφέρει η εταιρεία στο σχετικό δελτίο Τύπου. “Η L’Artigiano, με 24 χρόνια λειτουργίας, στηρίζει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που προωθεί το διάλογο και στοχεύει στην ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας”.

You might also like