Μωραΐτης Κοτόπουλα: Βράβευση στα Olymp Awards
Ένα πλατινένιο και δύο αργυρά ο θετικός απολογισμός της.
Πλατινένιο βραβείο για το μαριναρισμένο κοτοσούβλι κοτόπουλο, με χρωματιστές πιπεριές με μια μοναδική, μυστική συνταγή κατέκτησε η εταιρεία Μωραΐτης Κοτόπουλα στο διαγωνισμό που διεξήχθη στις 20-24 Μαΐου 2017 στην Αθήνα. Η εταιρεία απέσπασε και δύο αργυρά βραβεία.
Με κριτική επιτροπή καταξιωμένους chef, τεχνολόγους τροφίμων και πρώην υψηλόβαθμα στελέχη του Ε.Φ.Ε.Τ. όπως και άλλους διακεκριμένους στον κλάδο των τροφίμων και των ποτών, η συγκεκριμένη βράβευση είναι ύψιστης σημασίας.
Η Μωραΐτης Κοτόπουλα κατέκτησε επίσης αργυρά βραβεία για το λουκάνικο κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα,όπως και το πολυβραβευμένο πλέον μπιφτέκι της εταιρείας. Όπως αναφέρει η εταιρεία στο σχετικό δελτίο Τύπου «Βραβευμένα και πλέον αναγνωρίσιμα πολλά από τα προϊόντα της εταιρίας Μωραΐτης ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και διαφέρουν από πολλά επώνυμα αλλά και ανώνυμα προϊόντα της αγοράς».
Στην κεντρική φωτογραφία το πλατινένιο βραβείο και ακολουθούν τα δύο αργυρά. Φωτογραφίες: Μωραΐτης Κοτόπουλα.