Άνθισε ο κήπος της Belvedere Vodka 

Προωθητική ενέργεια από τη Diageo για τη διάσημη βότκα της.

Δυναμική προβολή και προώθηση της βότκας Belvedere, πραγματοποίησε μέσα στον Σεπτέμβριο η πολυεθνική εταιρεία ποτών Diageo. Πιο συγκεκριμένα, η Belvedere Vodka προσκάλεσε όλη την Αθήνα στο Holy Garden, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής, για να απολαύσει τη μοναδική της γεύση συνδυασμένη υπέροχα με φρέσκα και φυσικά συστατικά.

Στις 19 Σεπτεμβρίου στον εντυπωσιακό κήπο στο Holy Garden της Mama Fuga, οι καλεσμένοι μυήθηκαν στην φιλοσοφία του “Relearn Natural”– μια φιλοσοφία που εκθειάζει την φυσικότητα και την απλότητα – σε ένα exclusive preview event. Την πρώτη βραδιά πλαισίωσαν σύντομες ομιλίες τόσο από την ομάδα της Belvedere, η οποία καλωσόρισε τους καλεσμένους και μίλησε για τη φιλοσοφία της Belvedere Vodka, τη νέα τάση του Relearn Natural και το χαρακτήρα της premium vodka.

Η Alice Farquhar, Global Brand Education &Training Manager της Belvedere Vodka και επίτιμη καλεσμένη της εκδήλωσης αναφέρθηκε στον τρόπο παραγωγής της βότκα, τα φυσικά συστατικά της και τη συλλογή cocktails “Belvedere Spritz Collection” η οποία περιέχει φρέσκα εσπεριδοειδή, φρούτα και βότανα. Πλούσια αρώματα και γεύσεις, δημιούργησαν μια πολύ ξεχωριστή ατμόσφαιρα, με την Angelika Dusk, special guest (συμμετείχε και τις επόμενες δύο βραδιές), να ερμηνεύει μαγευτικές μελωδίες.

Τα περίτεχνα “natural-style” serves, όπως το “Fig Roll Martin” το οποίο συνοδευόταν από σπιτικό roll σύκου και το “BnP Sour” με ελαιοσάκχαρα εσπεριδοειδών, bitter δαμάσκηνου, ασπράδι αυγού και φρέσκια tonga, καθώς και τα εμπνευσμένα spritz cocktails, όπως το “Belvedere Cherry Spritz” με φρέσκα κεράσια και φέτες λεμονιού και το “Belvedere Thyme Spritz” με φρέσκο αγγούρι και κορυφή θυμαριού, επιμελήθηκε ο Xavier Μισαηλίδης, bar manager του Holy Garden. Το πλούσιο μενού της βραδιάς είχε την υπογραφή του Fabrizio Buliani, chef της Mama Fuga.

You might also like