Βραβεία για την Unilever Food Solutions

Η Unilever Food Solutions (UFS) στα φετινά Sales Excellence Awards, απέσπασε δύο Gold βραβεία, στις κατηγορίες «Πωλήσεις Third Party» και «Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Πωλήσεων».

Το πρώτο χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην Unilever Food Solutions για τη δημιουργία του προγράμματος Pegasus, που είχε ως στόχο τη διαφοροποίηση και την εκπαίδευση των πωλητών των Ειδικών Συνεργατών της UFS και οδήγησε σε εξαιρετικά αποτελέσματα το 2016, μέσω του Δικτύου των ειδικών συνεργατών.

Το δεύτερο χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία για τη δημιουργία της UFS All Inclusive Hotel Executive Academy, αλλά και για το Hellmann’s Professional Masterclass. Η UFS σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde, παρέχει μια ολιστική προσέγγιση στην εκπαίδευση που ξεκινάει από τις πωλήσεις της εταιρείας, συνεχίζει στους ειδικούς συνεργάτες και καταλήγει στα τελικά σημεία.

Οι συγκεκριμένες δύο βραβεύσεις δίνουν στην UFS ώθηση ώστε να συνεχίσει να επενδύει στη βελτίωση του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου και της μαζικής εστίασης, και να συμβάλλει στο να ζήσει ο τελικός καταναλωτής μια ξεχωριστή Out-Of-Home-Eating εμπειρία.

You might also like