Η Diageo Ελλάς είναι μια “Αξιοθαύμαστη Επιχείρηση της Ελλάδας”

Κατέκτησε τη 10η θέση στη λίστα “Fortune Most Admired Companies”

Σε μία λαμπερή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, η Diageo βραβεύτηκε ως μία από τις πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα (“Fortune Most Admired Companies”) για το 2017.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία κατέκτησε τη 2η θέση στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών της χώρας και την 10η θέση μεταξύ όλων των επιχειρήσεων με κύκλο εργασιών άνω των 50 εκ. ευρώ, από όλους τους κλάδους της οικονομίας.

Η κατάρτιση της λίστας με τις “Most Admired Companies” είναι αποτέλεσμα έρευνας καθώς και ψηφοφορίας στην οποία συμμετείχαν πάνω από 1.600 στελέχη από τις 270 επιχειρήσεις που πληρούν τα κριτήρια υποψηφιότητας. Όλες οι φάσεις της αξιολόγησης διεξάγονται από την KPMG και ακολουθούν τις διεθνείς προδιαγραφές και τη μεθοδολογία του Fortune.

Οι επιχειρήσεις που συμπεριλήφθηκαν στη νικητήρια “ALLSTARS” λίστα είναι αυτές που κέρδισαν τον σεβασμό των στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων στη χώρα,καθώς διακρίθηκαν για την αριστεία τους με γνώμονα τα εννιά κριτήρια του Fortune: Καινοτομία, Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχείριση Εταιρικών Πόρων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Χαρακτηριστικά-Ποιότητα Διοίκησης, Οικονομική Ευρωστία, Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων και Υπηρεσιών, Εξωστρέφεια/Ανταγωνιστικότητα.

Όπως ανέφερε η Πηνελόπη Κούρκαφα, Γενική διευθύντρια Diageo Ελλάδας & Ιταλίας: «Η αναγνώριση που μας τοποθετεί στο Top 20 των πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων, μας κάνει όλους στην Diageo, ιδιαίτερα υπερήφανους και χαρούμενους. Η Diageo κερδίζει μια ξεχωριστή θέση στην “ALLSTARS” λίστα του Fortune Greece και αυτό οφείλεται στη μοναδικότητα και τη δύναμη του χαρτοφυλακίου της καθώς και στο οικονομικό και κοινωνικό της αποτύπωμα στη χώρα. Παρόλα αυτά, μας γεμίζει υπερηφάνεια ότι η αναγνώριση προέρχεται από τους ηγέτες των ισχυρότερων εταιρειών στην αγορά».

Στην κεντρική φωτογραφία η Αναστασία Αγγελή, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων Diageo Hellas παραλαμβάνει το βραβείο για την κατάκτηση της 10ης θέσης στη λίστα με τις πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις της Ελλάδας.

You might also like