Γιώργος Λάγγης: Πλούτος λύσεων επαγγελματικού εξοπλισμού

Αξιόπιστες επώνυμες λύσεις εξοπλισμού σε φούρνους πίτσας, επαγγελματικούς φούρνους ψησίματος, επαγγελματικά πλυντήρια και πλάκες grill για κάθε χώρο μαζικής εστίασης διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Γιώργος Λάγγης. Πρόκειται για μοντέλα των οίκων Pizza Master,Hounӧ, El Framo και Anets.

Η εταιρεία Γιώργος Λάγγης δραστηριοποιείται στο χώρο της μαζικής εστίασης από το 1984, αντιπροσωπεύοντας μηχανήματα μεγάλων οίκων του εξωτερικού, διαθέτοντας τα απαιτούμενα ανταλλακτικά, καθώς επίσης και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Διακρίνεται δε για τη βαθιά γνώση, την εξειδίκευση, την άρτια τεχνογνωσία, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα στο επίπεδο της εξυπηρέτησης των πελατών.

Απόλυτη γνώση στο ψήσιμο πίτσας

Απόλυτα εξειδικευμένους φούρνους – πραγματικά πολύτιμα “εργαλεία” για το ψήσιμο της πλέον γευστικής πίτσας δημιουργεί η Pizza Master. Μάλιστα, μια από τις ιδιαιτερότητες της εν λόγω εταιρείας είναι και το γεγονός ότι δίνει ξεχωριστή έμφαση στην απόκτηση γνώσης για κάθε πτυχή, συστατικό και υλικό που περιλαμβάνεται στη δημιουργία της πίτσας, από τα χαρακτηριστικά  του αλευριού, την διαδικασία προετοιμασίας της ζύμης, την “καταγωγή” και εν γένει ποιότητα των υλικών κ.ά., λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν και τις ποικίλες γεύσεις.

Η Pizza Master κατασκευάζει 80 διαφορετικού μεγέθους φούρνους για το ψήσιμο κάθε μορφής και τύπο πίτσας που διακρίνονται από αξιόπιστη λειτουργία, ανώτερα επίπεδα χωρητικότητας, υψηλής θερμοκρασίας, ταχύτητα, ομοιόμορφο όσο και γευστικό αποτέλεσμα.

Διπλός επαγγελματικός φούρνος της Pizza Master.

 

Συμπληρώνοντας κάτι παραπάνω από τρεισήμισι δεκαετίες, και βασιζόμενη σε άμεση εμπειρία που απορρέει από τη συνεργασία της με μάγειρες, επικεφαλής τμημάτων catering, κρεοπώλες, λιανέμπορους κ.ά. η Hounӧ ειδικεύεται στην ανάπτυξη και δημιουργία απλών όσο και combi επαγγελματικών φούρνων,που συνδυάζουν ταυτόχρονα τις λειτουργίες μεταγωγής, ατμού, αλλά και συνδυασμό των προαναφερθέντων. Αυτοί, απευθύνονται σε κάθε τύπο επιχείρησης εστίασης, εξυπηρετώντας και τους πλέον μεγάλους φόρτους εργασίας.

Οι δε combi φούρνοι μειώνουν σημαντικά την αναγκαιότητα για πρόσθετες επενδύσεις σε άλλου τύπου επαγγελματικού εξοπλισμού κουζίνας, καθώς ο συνδυασμός θερμού αέρα με τον ατμό μειώνει την απώλεια του βάρους των φαγητών που ψήνονται, όσο και τον απαιτούμενο χρόνο της προετοιμασίας.

Κύριο χαρακτηριστικό των επαγγελματικών φούρνων της δανέζικης εταιρείας δεν είναι άλλο από τον υψηλό βαθμό αξιοπιστίας τους, σε συνδυασμό με την κάλυψη των ιδιαίτερων όσο και μεμονωμένων αναγκών των επιχειρήσεων εστίασης. Προσέγγιση, που οδηγεί σε ευέλικτες λύσεις που με τη σειρά τους διασφαλίζουν τα καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικός φούρνος της εταιρείας Houno, από τη Δανία.

 

Ευφυής λειτουργία πλυσίματος

Η σειρά των επαγγελματικών πλυντηρίων της El Framo έχει σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα τη διασφάλιση της ευφυίας και την ευκολία στη χρήση σε κάθε στάδιο της λειτουργίας τους. Η Ιταλική εταιρεία διαθέτει εντυπωσιακό know-how ως αποτέλεσμα της πολυετούς δραστηριοποίησής της στον τομέα των πλυντηρίων για επαγγελματική χρήση, ενώ έχει πρόταση για κάθε δυνατή απαίτηση εκ μέρους των επαγγελματιών της εστίασης, ανεξαρτήτως μεγέθους, χωρητικότητας, έντασης χρήσης κ.ο.κ.

Στη γκάμα των λύσεών της περιλαμβάνονται από πλυντήρια αποκλειστικά για ποτήρια μέχρι και αυτοματοποιημένο εξοπλισμό που διαχειρίζεται υψηλής χωρητικότητας όγκους πλύσης, από πλυντήρια ηλεκτρομηχανικού ελέγχου μέχρι αντίστοιχα με ηλεκτρονικό έλεγχο, από κλασσικές μέχρι tailor-madeλύσεις. Σκοπός τους; Να διασφαλίζουν αποτελεσματική απάντηση στις απόλυτα εξειδικευμένες απαιτήσεις των επαγγελματιών του κλάδου της μαζικής εστίασης.

Τελειότητα στο grill

Η Anets έχει συνδέσει το όνομά της με κορυφαίες λύσεις ψησίματος-grill που υπόσχονται μοναδική απόδοση ανεξαρτήτως εάν οι επαγγελματίες τις χρησιμοποιούν για μενού πρωινού, μεσημεριανού ή δείπνου. Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στον σχεδιασμό της επιφάνειας ψησίματος, χάρη στον οποίο πολλαπλασιάζεται η μεταφορά θερμότητας, ενώ ξεχωριστοί καυστήρες και θερμοστάτες δημιουργούν πρόσθετες ζώνες θερμότητας σε μια προσπάθεια για την επίτευξη ακριβούς ελέγχου μαγειρέματος σε μια ευρεία γκάμα τροφών.

Τα ταχύτατης απόδοσης, ευφυούς ενέργειας και μακράς διάρκειας ζωής μοντέλα της Anets βοηθούν τους επαγγελματίες της εστίασης να πετύχουν μοναδικής γεύσης προτάσεων κρέατος τις οποίες θα εκτιμήσουν δεόντως οι πελάτες τους.

Δημοσιεύτηκε στο 4ο τεύχος του Grill, Μάρτιος 2016. Φωτογραφίες: Γιώργος Λάγγης.

 

You might also like