Το περιοδικό The Grill Magazine

Το περιοδικό για τη μαζική εστίαση, από την o.mind Creatives.

Το The Grill Magazine είναι το νέο περιοδικό της o.mind Creatives, το οποίο κυκλοφόρησε το 2015. Πρόκειται για διμηνιαίο κλαδικό/ επιχειρηματικό περιοδικό για τη μαζική εστίαση, τη γαστρονομία, το γρήγορο ποιοτικό φαγητό και τον τουρισμό. Κυκλοφορεί έξι φορές το χρόνο και αποστέλλεται σε 7.500 επιχειρήσεις πανελλαδικά.

Στο περιοδικό παρουσιάζονται όλα τα νέα της ελληνικής αγοράς καθώς και επιλεγμένη διεθνή ειδησεογραφία, φιλοξενούνται ειδικά αφιερώματα και δημοσιογραφικές έρευνες σε συγκεκριμένες πτυχές ή υποκατηγορίες της αγοράς, ενώ καλύπτονται θέματα τεχνολογίας και πληροφορικής, νομοθεσίας, υγιεινής και ασφάλειας, μάνατζμεντ και επικοινωνίας, με επίκεντρο πάντα τη μαζική εστίαση και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στους κόλπους της. Σε κάθε τεύχος, μια ξεχωριστή προσωπικότητα του κλάδου, παρουσιάζεται μέσω πολυσέλιδης κι εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Όπως και τα αντίστοιχα περιοδικά του εξωτερικού, κάθε τεύχος παρουσιάζει νέες επιχειρήσεις εστίασης, τάσεις και γεύσεις που κυριαρχούν στις σύγχρονες κουζίνες, αλλά και συνταγές από αναγνωρισμένους επαγγελματίες της μαζικής εστίασης.

Το περιοδικό καλύπτει όλη τη γκάμα της μαζικής εστίασης, από το γρήγορο φαγητό (street food, burger, σουβλατζίδικα, ψητοπωλεία, κεμπαπτζίδικα, φαστφουντάδικα και ταβέρνες), μέχρι το casual dining, τα wine bars και τα μεζεδοπωλεία, όπως επίσης τα παραδοσιακά εστιατόρια τις εθνικές κουζίνες, τις κλειστές αγορές, μέχρι και πτυχές του σύγχρονου fine dining.

Αρχισυντάκτης του Grill είναι ο δημοσιογράφος Θανάσης Αντωνίου ([email protected]).

You might also like