Υλικά ( 4 άτομα)
½ κούπα μαύρη ζάχαρη
1 κουτάλι της σούπας αλάτι
2 κουτάλια της σούπας chipotle τσίλι σε σκόνη
1 κουτάλι της σούπας σκόρδο σε σκόνη
1 κουτάλι της σούπας καπνιστή πάπρικα
2 κιλά χοιρινά παϊδάκια κομμένα σε μερίδες
½ κούπα μουστάρδα Dijon
BBQ σως (προαιρετικά)
Προετοιμασία
Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε τα χοιρινά παϊδάκια στο ψυγείο για 8 έως 24 ώρες πριν τα μαγειρέψετε. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Τοποθετήστε τα χοιρινά παϊδάκια σε ένα ταψί και ψήστε τα για 1,5 έως 2 ώρες ή έως ότου είναι τρυφερά. Εάν θέλετε, κατά το τελευταίο μισάωρο του ψησίματος, βουρτσίστε τα παϊδάκια με BBQ σως.
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό μπωλ τοποθετήστε τη ζάχαρη, το αλάτι, το τσίλι σε σκόνη, το σκόρδο σε σκόνη και την πάπρικα και ανακατέψτε καλά τα υλικά. Επικαλύψτε με μουστάρδα τα χοιρινά παϊδάκια και από τις δύο πλευρές τους. Στη συνέχεια ψεκάστε έντονα με το μείγμα των καρυκευμάτων.