Ψωμάκια Κρις Κρις για μπέργκερ

Η Elbisco μέσω του brand Κρις Κρις λάνσαρε νέα  ψωμάκια για hamburger και sandwich σε δύο νέες συσκευασίες.

Η  Elbisco, η οποία διαθέτει τις γνωστές μάρκες Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma από το 2014 υλοποιεί ένα επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 30 εκατ. ευρώ, στα δύο εργοστάσια της εταιρείας, στο Πικέρμι και στη Χαλκίδα. Οι επενδύσεις αφορούν «στον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων και την κατασκευή νέων γραμμών παραγωγής, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας των μονάδων, αλλά και την ανάπτυξη νέων προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία για τους καταναλωτές, εντός και εκτός Ελλάδας», όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η επένδυση 5 εκατ. ευρώ για την κατασκευή νέας γραμμής ψωμιού στο εργοστάσιο του Πικερμίου, καθώς και η επένδυση για τη νέα γραμμή παραγωγής σνακ, ύψους 4 εκατ. ευρώ στο εργοστάσιο της Χαλκίδας.

Αυτό το διάστημα η εταιρεία προχωρά σε επένδυση, ύψους 20 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή νέας γραμμής παραγωγής φρυγανιάς. Λόγω εξάντλησης του συντελεστή δόμησης στο εργοστάσιο του Πικερμίου, η νέα γραμμή θα κατασκευαστεί στις εγκαταστάσεις της Χαλκίδας, όπου η εταιρεία  διαθέτει κατάλληλο ιδιόκτητο χώρο.

You might also like