Γύρος μοσχάρι – ντονέρ: Μαεστρία από τη Ζαββός

Η συνέπεια στην εξυπηρέτηση, η ποιότητα των προϊόντων και φυσικά η άριστη γνώση της αγοράς του ψητοπωλείου αλλά και των αναγκών της κάθε μικρής ή μεγαλύτερης επιχείρησης είναι οι αρχές εκείνες που σχεδόν 25 χρόνια τώρα οι πελάτες της βιομηχανίας Ζαββός εμπιστεύονται και επιλέγουν.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία, η εταιρεία δίνει στους πελάτες της την ευκαιρία να ξεχωρίσουν γευστικά, προσφέροντάς τους διάσημα και βραβευμένα προϊόντα Ζαββός, όπως τo μοναδικής συνταγής και μαεστρίας πασίγνωστο “Γύρος μοσχάρι – ντονέρ”. Το συγκεκριμένο προϊόν διατίθεται σε συσκευασίες των 5kg, 7kg, 10kg, 12kg, 15kg και 20kg αλλά και σε μεγαλύτερες συσκευασίες κατόπιν επιθυμίας του πελάτη. Επίσης διατίθενται το φημισμένο κεμπάπ, τα εξαιρετικά μπιφτέκι και μπιφτέκι γεμιστό με τυρί, η παραδοσιακή σεφταλιά και φυσικά οι νέες μοναδικές αφίξεις όπως: μπιφτέκι burger, γεμιστό κεμπάπ με κρέμα τυριού και κεμπάπ λαχανικών.

Όπως μας ενημέρωσε η εταιρεία, πρόκειται για «προϊόντα που ξεχωρίζουν, παρασκευασμένα από ολόφρεσκα, τρυφερά κρέατα και φυσικά τα καλύτερα και πιο επιλεγμένα μπαχαρικά και καρυκεύματα, που καταφέρνουν να συνδυάσουν ιδανικά τις παραδοσιακές γεύσεις με τις γευστικές προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σεραφείμ Ζαββός Α.Ε.Β.Ε. συμμετείχε στο πλαίσιο του θεσμού Meat Days, και απέσπασε, Χρυσό Βραβείο για τα προϊόντα “Μπιφτέκι” και “Σεφταλιά” και Αργυρό Βραβείο για τα προϊόντα “Μπιφτέκι γεμιστό, “Ντονέρ γύρος μοσχάρι” και “Κεμπάπ”. Το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 16, στη Νίκαια (Τηλ.: 210 4936413- 210 4922600 Fax.: 210 4256788), ενώ το εργοστάσιό της στη θέση Βρύσες στο Βαρυκό

You might also like