Πιτσα …ρολογία με άποψη

Η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη αλυσίδα πίτσας στις ΗΠΑ.

Η Pieology Pizzeria είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες σε ένα υποκλάδο τον οποίο οι Αμερικανοί έσπευσαν να βαφτίσουν ‘fast-casual pizza restaurant’.

Ο ασιατικής καταγωγής Carl Chang, ιδρυτής της Pieology στις (πολλές τα τελευταία χρόνια) συνεντεύξεις του,  επιμένει ότι αυτό που τον ώθησε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού του επενδυτικού σχεδίου το 2011 ήταν η ανάγκη να κάνει την πίστα και πάλι μια οικογενειακή- παρεϊστικη υπόθεση κι όχι απλώς ένα τυποποιημένο γεύμα ή δείπνο μέσα στη μέρα, πληρωμένο μάλιστα με …κουπόνια.

Η εταιρεία βρέθηκε στο Νο 353 στο Top 500 της Technomic (στοιχεία 2015), 129 θέσεις πιο πάνω από το 2014. Η Καλιφορνέζικη εταιρεία παρουσίασε το 2015  κύκλο εργασιών ύψους 44,6 εκατ. δολάρια με μόλις 42 καταστήματα, κάθε ένα από τα οποία έκανε τζίρο 1,6 εκατ. δολάρια- εξαιρετική επίδοση για τις ΗΠΑ. Η εταιρεία παρουσίασε αύξηση πωλήσεων της τάξης του 230% και αύξηση αριθμού καταστημάτων 180%. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα πάνω από 110 σημεία πώλησης ενώ σημαντικοί επενδυτές – μεταξύ αυτών και ο κορυφαίος μπασκεμπολίστας  Kevin Durant- ενδιαφέρονται να εισέλθουν στο μετοχικό της κεφάλαιο.

You might also like