Κων/νος Μπίρταχας (Κηποκατασκευές): Βιοκαθαρισμοί επαγγελματικών χώρων

Η ασφάλεια και η υγιεινή των χώρων εστίασης αλλά και των επαγγελματικών χώρων παρασκευής ή φύλαξης τροφίμων  και ποτών είναι μια διαδικασία που κανένας επαγγελματίας δεν πρέπει να αφήνει στην …τύχη της. Η συνεργασία με ειδικούς είναι η μόνη εγγύηση ότι όλα τα πάνε (και θα πηγαίνουν) καλά.

 

Η Κωνσταντίνος Μπίρταχας δραστηριοποιείται στον Έλεγχο Παρασίτων (Απεντομώσεις-Απολυμάνσεις-Μυοκτονίες), Βιο-καθαρισμούς Επαγγελματικών Χώρων (Συλλογή και Απομάκρυνση Αλλεργιογόνων Μικροοργανισμών) και στην Αρχιτεκτονική Τοπίου – Έργα Πρασίνου (Κατασκευές Κήπων, Βεράντες, Καλλιέργειες Αρωματικών).

Το προσωπικό της διαθέτει επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία ετών ενώ η επιχείρηση χρησιμοποιεί τον τεχνολογικό εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα  τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Σε όλες τις εφαρμογές, τηρούνται οι κατάλληλες πρακτικές για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, την ασφάλεια στην εργασία και τη προστασία του προσωπικού. Δίνεται έμφαση και μεγάλη σημασία στη χρήση βιολογικών μεθόδων και σκευασμάτων χαμηλής τοξικότητας, εγκεκριμένων από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και διεθνείς φορείς.

Απεντόμωση/ Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παρασίτων

Στόχος είναι το άριστο αποτέλεσμα με τη χρήση ακίνδυνων, ασφαλών και εγκεκριμένων σκευασμάτων. Επιλέγεται  τη σωστή μέθοδος εφαρμογής τόσο από επιστημονικής άποψης όσο και αποτελεσματικότητας παρέχοντας ανάλογη εγγύηση, ενώ η εταιρεία έχει ειδικές εφαρμογές για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

Μυοκτονία/ Έλεγχος Προσβολών από Τρωκτικά

H μυοκτονία περιλαμβάνει τη χρήση δολωματικών σταθμών και τρωκτικοκτόνων σκευασμάτων τελευταίας γενιάς, ενώ χρησιμοποιούνται παγίδες  με κολλώδεις επιφάνειες.

Απολύμανση/ Έλεγχος Παθογόνων Μικροοργανισμών

Χρησιμοποιούνται ειδικά απολυμαντικά σκευάσματα χωρίς οσμή και διαβρωτικό διαλύτη, με γνώμονα τη σωστή και υπεύθυνη εφαρμογή, με σκοπό την θωράκιση του επαγγελματικού χώρου και την προστασία εργαζομένων, πελατών κι επισκεπτών, από μικρόβια και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Βιο-καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων: τι πρέπει να ξέρετε

Η συλλογή και απομάκρυνση των αλλεργιογόνων μικροοργανισμών είναι μια από τις κύριες δραστηριότητες της εταιρείας. Ο ορισμός ‘Βιολογικός Καθαρισμός’ δηλώνει τη συλλογή και απομάκρυνση των αλλεργιογόνων μικροοργανισμών με μηχανικό τρόπο χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών.

Τα ακάρεα είναι μικροοργανισμοί οι οποίοι τρέφονται αποκλειστικά με νεκρά κύτταρα ανθρώπινου σώματος και ενοχοποιούνται για αλλεργικές αντιδράσεις στον άνθρωπο (άσθμα, παιδικό άσθμα, βρογχίτιδα, αλλεργική ρινίτιδα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ημικρανίες πονοκέφαλοι, αϋπνίες, ατονία, κόπωση, κατάθλιψη κ. ά. ). Τα στρώματα, οι μοκέτες και τα χαλιά είναι αγαπημένος βιότοπος των αλλεργιογόνων ακάρεων.

Επιτυγχάνεται η απομάκρυση ακάρεων, τριχών από κατοικίδια και παρασίτων με βιολογικό καθαρισμό, με τα πιο σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα, που διαθέτουν μεγάλη δύναμη αναρρόφησης, ενώ παράλληλα παράγουν παλμικά κύματα γρήγορης μηχανικής συχνότητας.

Πληροφορίες: Κωνσταντίνος Μπίρταχας – Γεωπόνος Γ.Π.Α., MSc, MBA, [email protected]  –  www.kipokataskeves.gr, Τηλ. 6942 289428

 

You might also like