Δύο νέα Premium Burgers του Σκαρμούτσου στα McDonald’s

Συνεχίζοντας την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους πέρσι για τα 25 χρόνια της McDonald’s στην ελληνική αγορά, ο διάσημος Έλληνας σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος επιστρέφει στα McDonald’s και δημιουργεί δύο νέα Premium Burgers. αποτελείται από ζουμερό μπιφτέκι 100% βοδινό,τραγανό παναρισμένο τυρί, κρεμμύδι, μαρούλι iceberg, bacon και κρεμώδη καπνιστή σάλτσα, σε αφράτο ψωμί με διάφορους σπόρους.

Το Premium Chicken Burger αποτελείται από ζουμερό στήθος κοτόπουλου, καπνιστό τυρί, μαρούλι iceberg, bacon, ψητό κρεμμύδι, παραδοσιακή σάλτσα τομάτας και μαγιονέζα, σε αφράτο ψωμί με διάφορους σπόρους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, με την ευκαιρία του λανσαρίσματος των δύο προϊόντων, η συνεργασία της McDonald’s με τον Έλληνα σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του brand στην ελληνική αγορά.

«Είμαστε περήφανοι που φέρνουμε για μια ακόμα φορά τη δημιουργικότητα και το πάθος του Δημήτρη Σκαρμούτσου για τη μαγειρική, στα McDonalds. Αυτή η συνεργασία μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους Έλληνες καταναλωτές μια μοναδική premium εμπειρία McDonaldασυναγώνιστης αξίας», λέει η Simona Mancinelli, General Manager για τα McDonald’s στην Ελλάδα.

Τα νέα Premium Burgers υποστηρίζονται από καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Σκαρμούτσο. Στο πλαίσιο της καμπάνιας, η McDonald’s τρέχει τον διαγωνισμό “Swipen’ Win” στη σελίδα www.premiumburgers.gr και δίνει τη δυνατότητα σε 1.000 τυχερούς να κερδίσουν από ένα Premium Burger McMenu™.

 

 

You might also like