Η Creme Royale με νέο κατάστημα, στη Νέα Σμύρνη

Επεκτείνεται η αλυσίδα μπουγάτσας και διευρύνει το μενού της.

Ένα ακόμα κατάστημα της εταιρείας Greme Royale  που φημίζεται για τη μπουγάτσα της άνοιξε στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης και προσφέρει, εκτός από χειροποίητες πίτες και ροφήματα, μια σειρά από ζεστά και κρύα σάντουιτς, διάφορες σαλάτες, ενώ σύντομα θα επεκταθεί και ο κατάλογος των γλυκών.

Η εταιρεία του κ. Παπαγιάννη, μετράει μέχρι σήμερα καταστήματα στην Καλλιθέα επί της κεντρικής λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου (γνωστότερο μέχρι πρόσφατα ως Sante), στο Μοναστηράκι επί της Αθηνάς και στη γειτονιά των Πετραλώνων, επί της οδού Θεσσαλονίκης. Αυτό το διάστημα η εταιρεία ετοιμάζει ένα ακόμα κατάστημά της, το πέμπτο, το οποίο θα ανοίξει στο κέντρο του Πειραιά.

Μπορεί να είναι γνωστό για τη μπουγάτσα του, το Crème Royale όμως διευρύνει τον κουζίνα του για να καλύψει διαφορετικές γευστικές επιλογές. Τα ανοικτά σάντουιτς δεν είναι τόσο δημοφιλή στην Ελλάδα, στο εξωτερικό όμως αποτελούν μια από τις κύριες επιλογές. Στη Νέα Σμύρνη πάντως, στο νέο κατάστημα της εταιρείας, φάγαμε ωραιότατα ανοικτά σάντουιτς με ψιλοκομμένο χοιρινό ή/και κοτόπουλο, σε βάση από πέστο και με διάφορες σάλτσες. Ελαφριά γεύση, αλλά ολοκληρωμένη απόλαυση που δένει με ένα ποτηράκι κρασί- η κάβα του καταστήματος είναι πολύ μικρή και θέλει ενίσχυση.

Φωτογραφίες: Θανάσης Αντωνίου.

You might also like