Η GS1 παρουσίασε την τεχνολογία DataBar

O GS1 Association Greece (Ελληνικός Σύνδεσμος Επιχειρήσεων για τη Διαχείριση των Διεθνών Προτύπων GS1) και η αλυσίδα καταστημάτων Corealis παρουσίασαν live την εφαρμογή της τεχνολογίας barcode GS1 DataBar, στο χώρο του καταστήματος Corealis στο Μοσχάτο.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία εφαρμόζεται για πρώτη φορά όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια. Το GS1 DataBar είναι μια νέα γενιά συμβόλων barcode που προορίζονται για χρήση στα σημεία λιανικής πώλησης και επιτρέπουν τη σήμανση πολλαπλών πληροφοριών σε ένα μόνο barcode, όπως το βάρος του προϊόντος, την ημερομηνία λήξης, τον αριθμό παρτίδας, τη χώρα προέλευσης κλπ.

Ο Χρίστος Κοντοβερός, αντιπρόεδρος της Κοντοβερός ΑΕΒΕ (στο μέσο στην κεντρική φωτογραφία), κατά τον χαιρετισμό του τόνισε: «Με αυτήν την τεχνολογία για πρώτη φορά μπορούμε να έχουμε αναλυτική και πλήρη εικόνα – ανά σημείο πώλησης – των αποθεμάτων κοντολήξιμων προϊόντων στις οθόνες των υπολογιστών μας  όπου με ένα μόνο κλικ, έχουμε πλέον την δυνατότητα να ασκούμε τη βέλτιστη διαχείριση στα προϊόντα αυτά, εφαρμόζοντας πλήρη ιχνηλασιμότητα».

You might also like