Καφεκοπτεία Λουμίδη: υπέροχη γωνία, στα Χαυτεία

Πλήρως ανακαινισμένο λειτουργεί πλέον το κατάστημα της εταιρείας Καφεκοπτεία Λουμίδη στα Χαυτεία, σημείο συνάντησης των εραστών του καφέ εδώ και 85 χρόνια.

Η Οικογενειακή Επιχείρηση Λουμίδη, η οποία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο του καφέ το 1920 και βρίσκεται στα Χαυτεία με το εμβληματικό κατάστημά της στο κτίριο του Μετοχικού Ταμείου από το 1932,  γιόρτασε το άνοιγμα του ανακαινισμένου της καταστήματος σε μία ειδική εκδήλωση για δημοσιογράφους και bloggers.

Οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε έναν ανανεωμένο χώρο, όπου η αίγλη του παλαιού καταστήματος ξαναζωντάνεψε σε ένα νέο, εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο. Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι της δεύτερης και τρίτης γενιάς της οικογένειας Λουμίδη, οι οποίοι αφού αναφέρθηκαν στην ιστορία της επί 96 ετών οικογενειακής επιχείρησης, καλωσόρισαν και ξενάγησαν τους καλεσμένους στο καφεκοπτείο.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Κατερίνη, Λάρισα  και Χαλκίδα.

You might also like