Σε νέα γραφεία στο Κορωπί η ΙΝΟΜΑΚ REFRIGERATORS         

Η εταιρεία ΙΝΟΜΑΚ Refrigerators μετακόμισε ήδη στα  νέα γραφεία της , τα οποία είναι σε πλήρη λειτουργία στο Κορωπί Αττικής. Θα στεγάζεται πλέον σε χώρο 400 τ.μ. η πλήρη ανακατασκευή του οποίου πραγματοποιήθηκε μέσα σε μόλις 35 μέρες χρησιμοποιώντας κορυφαία υλικά και εξειδικευμένο προσωπικό.

Όπως ενημερώνει η εταιρεία, «το έργο προσεγγίστηκε από την πλευρά της μεγιστοποίησης της παραγόμενης αξίας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος όπως ακριβώς προσεγγίζουμε και τα προϊόντα μας! Κάθε στοιχείο που επιλέχθηκε και υλοποιήθηκε μελετήθηκε έτσι ώστε να είναι ευθυγραμμισμένο με αυτές τις αξίες που έκαναν την ΙΝΟΜΑΚ Refrigerators να ξεχωρίσει και στο ορόσημο των τεσσάρων δεκαετιών να βρίσκεται στα καλύτερα της και με ανοδική πορεία».

Η εταιρεία, η οποία συμπλήρωσε ήδη 40 χρόνια ζωής, δραστηριοποιείται  στον κλάδο του εξοπλισμού μαζικής εστίασης στην Ελλάδα και όχι μόνο. Οι κεντρικές  εγκαταστάσεις της καθώς και η παραγωγική μονάδα, βρίσκονται στο Κορωπί Αττικής σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, σε ιδιόκτητο χώρο 8.000 τ.μ .

You might also like