“Φρεσκαρίστηκε’ η McCain

Φρέσκια κι απλή η νέα εταιρική ταυτότητα.

Ανανέωσε την εταιρική ταυτότητά της η εταιρεία McCain η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά της κατεψυγμένης πατάτας και με βάση τη φιλοσοφία της για την καλύτερη κατανόηση των αναγκών των πελατών της, συνεχίζει να  δίνει αποτελεσματικές προϊοντικές λύσεις.

Η εταιρεία που πραγματοποιεί μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα, ανανέωσε πρόσφατα την εταιρική ταυτότητά της ενώ ταυτόχρονα  αναθεώρησε κι απλοποίησε τις προϊοντικές µκατηγορίες της, για ευκολότερη πρόσβαση στο κωδικολόγιό της. Η εταιρεία βελτίωσε τις συσκευασίες της, για να είναι πιο ξεκάθαρες και λειτουργικές και αναβάθμισε την προσέγγισή της  στους πελάτες της µε πιο δυνατά μηνύματα και εργαλεία προώθησης πωλήσεων.

H McCain είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής κατεψυγμένης – προτηγανισμένης πατάτας παγκοσμίως, διακινώντας το 1/3 του συνόλου πατάτας που καταναλώνεται σε όλο τον κόσμο. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τον Καναδά και ιδρύθηκε το 1957. Σήμερα απασχολεί  πάνω από 18.000 εργαζόμενους και διαθέτει 50 εργοστάσια παραγωγής, που λειτουργούν σε πέντε ηπείρους, με διανομή σε πάνω από 110 χώρες.

You might also like