Έργο πληροφορικής για τον Όμιλο Goody’s  από τη SingularLogic

Αφορά καταστήματα του ομίλου σε πλωτά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το έργο της SingularLogic περιλάμβανε την εγκατάσταση και λειτουργία της εφαρμογής Galaxy Enterprise Suite ERP στα κεντρικά γραφεία της Goody’s, καθώς και 125 PoS συστήματα και 40 PDA (Personal Digital Assistant) συσκευές με την εφαρμογή Galaxy One Touch Retail για όλα τα καταστήματα Goody’s / Flocafe / Seasitio και Alacarte, που δραστηριοποιούνται εντός των πλοίων της Attica Group και της Seajet.

Με την επιλογή της λύσης αυτής, η διοίκηση του Ομίλου Goody’s, πέτυχε μέσω μιας ενιαίας εφαρμογής να διαχειρίζεται κεντρικά 75 σημεία πώλησης, που δραστηριοποιούνται μέσα σε 17 πλοία,  με αυτοματοποιημένες διαδικασίες και συγκεντρωτικά αποτελέσματα.

Με το Galaxy One Touch Retail καλύπτονται όλες οι ανάγκες που προκύπτουν κατά την  καθημερινή  λειτουργία των καταστημάτων των πλοίων, όπως η γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών, ο καλύτερος έλεγχος των πωλήσεων και του καταστήματος, η παρακολούθηση της αποθήκης / πλοίο και η σύνδεση με το κεντρικό ERP.

Παράλληλα, με το Galaxy Enterprise Suite εξασφαλίζεται, η κεντρική ενοποιημένη διαχείριση των ειδών και των αποθηκών από ένα σημείο και η ενημέρωση, με απλοποιημένες διαδικασίες, όλων των πλοίων. Ταυτόχρονα επιτυγχάνεται αυτόματη  διαδικασία συλλογής δεδομένων από όλα τα πλοία για ενημέρωση της διοίκησης από όπου και αν βρίσκεται.

You might also like