Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βoρείου Ελλάδος σε δράση στη Ρωσία

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στο Αστραχάν της Ρωσίας.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος, συμμετείχε φέτος το καλοκαίρι  στο ‘Gastronomic routes of the Silk Road, Journey for the taste’ δια του μέλους της Αντώνη Πανουσιάδη.

Συμμετείχε στην παρασκευή ελληνικών πιάτων σε διάφορα εστιατόρια, στο Galla dinner που δόθηκε στην Όπερα του Αστραχάν, ενώ υλοποίησε και μία επίδειξη master class στις όχθες του ποταμού Βόλγα.Το συγκεκριμένο Φεστιβάλ διοργανώθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, το Διεθνές Κέντρο Οίνου και Γαστρονομίας και το World Forum Festival συμμετείχε και ο ΕΟΤ Ρωσίας, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση της ελληνικής αποστολής.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος μέσω της πολύπλευρης δράσης της καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες με κεντρικό στόχο την προβολή και διάδοση της ελληνικής κουζίνας και γαστρονομίας και την ενίσχυση του γαστρονομικού τουρισμού. Σε συνεργασία με εκπροσώπους του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας, την αποστολή της Ελλάδας συνόδευσε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος κ. Αντώνης Πανουσιάδης, ο οποίος συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας παρουσιάζοντας πιάτα από τη Μακεδονική Κουζίνα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Γαστρονομικού Φεστιβάλ ο κ. Πανουσιάδης συμμετείχε στην παρασκευή ελληνικών πιάτων σε διάφορα εστιατόρια, στο Galla dinner που δόθηκε στην Όπερα του Αστραχάν, ενώ την τελευταία ημέρα υλοποίησε μία επίδειξη master class στις όχθες του ποταμού Βόλγα.

You might also like