Ο Μέγας Γύρος Ενισχύει το εκπαιδευτικό του όραμα

Η ελληνική εταιρεία επεξεργασίας κρέατος και παραγωγής κρεατοσκευασμάτων Μέγας Γύρος το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει τις πύλες της σε οργανωμένες επισκέψεις πανεπιστημιακών σχολών. Φέτος πρώτοι ήρθαν φοιτητές από το Ιλινόις των ΗΠΑ.

Στo πλαίσιο του εκπαιδευτικού οράματος και της παγκόσμιας ανάπτυξης του concept ΄Γύρος’, η εταιρεία φιλοξένησε πρόσφατα  στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα τμήμα του Business School του Kelleys College από το Ιλινόις των ΗΠΑ.

Το κολέγιο, δείχνοντας ενδιαφέρον για την corporate culture της εταιρείας, είχε ετοιμάσει μια σημαντική έρευνα για τις καθημερινές συνήθειες στη διατροφή και το πως αντιλαμβάνονται  οι καταναλωτές στην Αμερική το ελληνικό σουβλάκι ως μία από τις καλύτερες επιλογές για νόστιμο και υγιεινό φαγητό: «Το σουβλάκι είναι ένα ολοκληρωμένο γεύμα, ο τρόπος που παρασκευάζεται στα εστιατόρια  στην Αμερική μας δημιουργεί τη σιγουριά ότι τα προϊόντα που τρώμε είναι υγιεινά»  είπε μαθήτρια του Kelleys College.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Νίκος Λούστας ceo της Μέγας Γύρος, ο οποίος υποδέχτηκε και ξενάγησε τους Αμερικανούς καλεσμένους του:  «Το πάθος και η αφοσίωση μας οδήγησαν στην κορυφή. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε στις νέες γενιές. Να τολμούν !».

You might also like