Ο Τάσος Πρωτοψάλτης Νέος πρόεδρος στη Λέσχη Αρχιμαγείρων

Παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους ο Μίλτος Καρούμπας αλλά μένει στο δ.σ.

Μετά από μία πολυετή θητεία  ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μίλτος Καρούμπας αποφάσισε για προσωπικούς του λόγους να αποχωρήσει από το αξίωμα του προέδρου, παραμένοντας όμως ενεργό μέλος του ΔΣ της Λέσχης στην πολύ απαιτητική θέση του υπευθύνου διεθνών σχέσεων. Με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού  συμβουλίου, νέος πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος ανακηρύχθηκε ο Τάσος Πρωτοψάλτης.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «Με 22 χρόνια προσφοράς στη Λέσχη ο νέος πρόεδρος με τη στήριξη όλου του ΔΣ και τη δημιουργία ομάδων εργασίας στοχεύει στην συνέχιση του οράματος του Μίλτου Καρούμπα, για την εξάπλωση της Ελληνικής Γαστρονομίας».

Στις πρώτες  δηλώσεις του ο Τ. Πρωτοψάλτης ανέφερε: «Με ισχυρό αίσθημα ευθύνης δέχτηκα να αναλάβω τη θέση του προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, μία θέση χαρακτηρισμένη από την πετυχημένη δράση του Μίλτου Καρούμπα, τον οποίο και ευχαριστώ βαθύτατα για την πολύ μεγάλη προσφορά του.  Με ομαδική προσπάθεια τόσο από το ανανεωμένο διοικητικό συμβούλιο όσο και από τα μέλη της λέσχης, δεσμεύομαι ότι μέσα στην θητεία αυτή θα συνεχίσουμε να προωθούμε την Ελληνική Γαστρονομία εντός και εκτός συνόρων, ενισχύοντας το brand name της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος και δημιουργώντας νέα δεδομένα στον τομέα της γαστρονομίας».

You might also like