Ίδρυση υποκαταστήματος στο Βελιγράδι  για την Fama 

Το νέο της υποκατάστημα στο Βελιγράδι εγκαινίασε η FAMA food service η οποία  ίδρυσε νέα εταιρεία στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, «πλέον ως FAMA Global στοχεύει να συνεχίσει και στην αγορά των Βαλκανίων να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αγοράς με το ίδιο πάθος και την ίδια προσπάθεια».

Η FAMA food service ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες της πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Σήμερα, αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου με πλήρη γκάμα προϊόντων. Με τέσσερα υποκαταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο και Πάτρα «εξυπηρετεί καθημερινά όλους τους επαγγελματίες, έχοντας ως επίκεντρο τον πελάτη και προσφέροντας του υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες».

Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία της στον τομέα των μιγμάτων αρτοποιίας-βελτιωτικών-προζυμιών-διακοσμητικών σπόρων με τη γερμανική Uldo Backmittel. Η τελευταία ιδρύθηκε το  1960 στο Neu Ulm  ως  μια μεσαίου μεγέθους παραγωγική εταιρεία πρώτων υλών βιοτεχνικής αρτοποιΐας, σήμερα όμως αποτελεί μια από τις κορυφαίες στον κλάδο της.

You might also like