Κυκλοφόρησε το 10ο τεύχος του περιοδικού της μαζικής εστίασης Grill, με κεντρικό αφιέρωμα και εξώφυλλο αφιερωμένα στις τεχνολογίες πληροφορικής για τη μαζική εστίαση.
Στο τεύχος δημοσιεύεται ένα εκτενές ρεπορτάζ για την αδειοδότηση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με αφορμή την ΚΥΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ οι κεντρικές συνεντεύξεις του τεύχους είναι του Θωμά Δούζη της Έργον από τη Θεσσαλονίκη και του Γιάννη Βλαχογιάννη του ξενοδοχείου και εστιατορίου Zillers, στο Σύνταγμα.
Περιεχόμενα του τεύχους
12 NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης
26 ΒΟΟΖΕ
Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση
30 ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η νέα ΚΥΑ για τη λειτουργία επιχειρήσεων
38 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Θωμάς Δούζης: ο συνιδιοκτήτης της Έργον παρουσιάζει τα νέα καταστήματά της
42 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Πληροφορική και μαζική εστίαση
56 ΑΓΟΡΑ
Καταστήματα Λόρδος σε Καισαριανή & Άγιο Δημήτριο
59 ΑΓΟΡΑ
Έρευνα της ICAP για την ελληνική οικονομία
60 ΚΟΥΖΙΝΑ
Refugee Food Festival Athens 2017
62 ΚΟΥΖΙΝΑ
ΓαστριΜάης: τα γευστικά φεστιβάλ του Μάη
66 ΑΓΟΡΑ
ICAP: έρευνα για τα αλκοολούχα ποτά
67 ΑΓΟΡΑ
Οικονομικά αποτελέσματα για τα Mc Donald’s
68 ΜΑΝΑGEMENT
Άρθρο του Δρ. Θεόδωρου Κόκκορη για την τουριστική αγορά
70 ΑΦΙΞΕΙΣ
Το Zillers (Μητροπόλεως) του Γιάννη Βλαχογιάννη
72 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Στην κουζίνα της Ερμιόνης Τυλιπάκη
74 ΒΙΒΛΙΟ
Του ανέμου και της αρμύρας: Προϊόντα και μαγειρικές των Κυκλάδων