Κυκλοφόρησε Το 10ο Τεύχος Του Grill

The Grill Magazine #10, Μάιος- Ιούνιος 2017

Κυκλοφόρησε το 10ο τεύχος του περιοδικού της μαζικής εστίασης Grill, με κεντρικό αφιέρωμα και εξώφυλλο αφιερωμένα στις τεχνολογίες πληροφορικής για τη μαζική εστίαση.

Στο τεύχος δημοσιεύεται ένα εκτενές ρεπορτάζ για την αδειοδότηση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με αφορμή την ΚΥΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης, ενώ οι κεντρικές συνεντεύξεις του τεύχους είναι του Θωμά Δούζη της Έργον από τη Θεσσαλονίκη και του Γιάννη Βλαχογιάννη του ξενοδοχείου και εστιατορίου Zillers, στο Σύνταγμα.

Περιεχόμενα του τεύχους

12 NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης

26 ΒΟΟΖΕ

Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση

30 ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η νέα ΚΥΑ για τη λειτουργία επιχειρήσεων

38 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Θωμάς Δούζης: ο συνιδιοκτήτης της  Έργον παρουσιάζει τα νέα καταστήματά της

42 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Πληροφορική και μαζική εστίαση

56 ΑΓΟΡΑ

Καταστήματα Λόρδος σε Καισαριανή & Άγιο Δημήτριο

59 ΑΓΟΡΑ

Έρευνα της ICAP για την ελληνική οικονομία

60 ΚΟΥΖΙΝΑ

Refugee Food Festival Athens 2017

62 ΚΟΥΖΙΝΑ

ΓαστριΜάης: τα γευστικά φεστιβάλ του Μάη

66 ΑΓΟΡΑ

ICAP: έρευνα για τα αλκοολούχα ποτά

67 ΑΓΟΡΑ

Οικονομικά αποτελέσματα για τα Mc Donald’s

68 ΜΑΝΑGEMENT

Άρθρο του Δρ. Θεόδωρου Κόκκορη για την τουριστική αγορά

70 ΑΦΙΞΕΙΣ

Το Zillers (Μητροπόλεως) του Γιάννη Βλαχογιάννη

72 ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Στην κουζίνα της Ερμιόνης Τυλιπάκη

74 ΒΙΒΛΙΟ

Του ανέμου και της αρμύρας: Προϊόντα και μαγειρικές των Κυκλάδων

You might also like