Το καλοκαιρινό, 6ο τεύχος του περιοδικού για τη μαζική εστίαση Grill, κυκλοφόρησε με ένα μεγάλο αφιέρωμα στον κιμά και τα παρασκευάσματα από κιμά όλων των κρεάτων στη μαζική εστίαση. Κεντρική συνέντευξη αυτή που παραχωρεί στο περιοδικό ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ Γεώργιος Καββαθάς.
Στο τεύχος μπορείτε επίσης να διαβάσετε μια συνέντευξη με το στέλεχος της Vivartia/ Goody’s, συγγραφέα και σύμβουλο επιχειρήσεων μαζικής εστίασης Αλέξανδρο Ρίζο για την τρέχουσα αγορά και τα προβλήματα που αναδεικνύει και μια συνέντευξη με τον Chief Marketing Officer της εταιρείας Forky, τον Γιώργο Γιαννακέα.
Περιεχόμενου του τεύχους
10 NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης.
20 ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η φορολογική πολιτική, ο νέος ΦΠΑ και οι αντιδράσεις της αγοράς
26 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Ο Γεώργιος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ απαντάει στις ερωτήσεις του Grill.
32 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Ο κιμάς και τα προϊόντα του στη σύγχρονη εστίαση.
42 ΑΓΟΡΑ
Οι 20 μεγαλύτερες αμερικανικές αλυσίδες μαζικής εστίασης.
44 ΑΓΟΡΑ
Οι νέες τάσεις στη μαζική εστίαση των ΗΠΑ.
50 ΑΓΟΡΑ
Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Ρίζο του Ομίλου Goody’s- Everest
54 ΑΓΟΡΑ
Συνέντευξη με τον Γιώργο Γιαννακέα Chief Marketing Officer του Forky.
58 ΚΟΥΖΙΝΑ
Η καλή μέρα από τον πρωι(νό) φαίνεται.
64 ΚΟΥΖΙΝΑ
Παρουσίαση της εταιρείας Bonjour Breakfast.
66 ΚΟΥΖΙΝΑ
Όλος το (γευστικός) κόσμος, σε ένα μπολ.
68 ΑΦΙΞΕΙΣ
Ο Τηλέμαχος Athens στο στοά του Απότσου.
70 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Στην κουζίνα της Ερμιόνης Τυλιπάκη.
72 ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ο κίνδυνος κρύβεται στις μικρές, ‘ασφαλείς’ εφοδιαστικές αλυσίδες.
75 ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Παρουσίαση της εταιρείας Κωνσταντίνος Μπίρταχας.
76 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Δύο ψηφιακές πλατφόρμες επικοινωνίας για τη μαζική εστίαση.
78 ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ
Βραβεύτηκε η Pizza Fan στα “Hermes Creative Awards”.
80 ΒΙΒΛΙΟ
Το νέο βιβλίο του Αλέξανδρου Ρίζου