Κυκλοφόρησε Το 12ο Τεύχος Του Grill
The Grill Magazine #12, Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2017
Το φθινοπωρινό τεύχος, 12o τεύχος του περιοδικού για τη μαζική εστίαση Grill, κυκλοφόρησε με ένα μεγάλο αφιέρωμα στους Επαγγελματικούς Φούρνους και Ψησταριές, δύο από τις σημαντικότερες επενδύσεις κάθε εταιρείας μαζικής εστίασης. Την κεντρική συνέντευξη του τεύχους δίνει ο Γιάννης Αυγεράκης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης.
Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε επίσης, ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ στην οικολογική καταστροφή στη Σαλαμίνα και στο πως επηρέασε τη μαζική εστίαση, τα ξενοδοχεία και γενικότερα τον τουρισμό στην παραλιακή ζώνη της Αθήνας. Το αφιέρωμα φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλη Κορκίδη, του Πρόεδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας- Αττικής και Αργοσαρωνικού Αλέξανδρου Βασιλικού και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργου Καββαθά.
Περιεχόμενα του τεύχους
12 NEWS
Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης
20 ΒΟΟΖΕ
Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση
27 TECH
Τεχνολογίες & μηχανήματα
28 FOOD
Νέα προϊόντα διατροφής
30 GLOBAL
Διεθνή νέα
32 ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Πετρελαιοκηλίδα στη Σαλαμίνα και μαζική εστίαση
36 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Τάσος Πρωτοψάλτης, Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας
40 ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο σεφ Γιάννης Στανίτσας
42 ΚΟΥΖΙΝΑ
Βέροια: γαστρονομική ‘απόβαση’ στην Αθήνα
44 ΚΟΥΖΙΝΑ
Έρχονται τα πεινασμένα Po’ Boys
45 ΚΟΥΖΙΝΑ
Ζυθογνωσία: Τάσεις στη σύγχρονη μπίρα
46 ΚΟΥΖΙΝΑ
Action Bronson: μικρόφωνα και κουτάλες on fire!
50 ΑΓΟΡΑ
Υπάρχει ελληνική ‘Ουσία’ στη Νέα Υόρκη
53 ΑΓΟΡΑ
ΗΠΑ: Τάσεις στη μαζική εστίαση
57 MARKETING
Η τηλεοπτική παρουσία των σεφ
58 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Φούρνοι & ψησταριές στη μαζική εστίαση
60 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Συνέντευξη με τον Γιάννη Αυγεράκη, πρόεδρο του ΣΕΜΕΕ
64 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ
Η έρευνα της ICAP για τον εξοπλισμό
66 MANAGEMENT
Ήρθε το delivery! Κι αλλάζει τα πάντα
70 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Το Mentaleaty στον Κεραμεικό
72 ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Από το βιβλίο των Γ. Καραγιάννη & Γιώργου Μαλλιώρα
74 ΒΙΒΛΙΟ
«Η Μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη, τεχνική» των Ερβέ Τις- Πιέρ Γκανιαίρ