Κυκλοφόρησε Το 12ο Τεύχος Του Grill

The Grill Magazine #12, Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2017

Το φθινοπωρινό τεύχος, 12o τεύχος του περιοδικού για τη μαζική εστίαση Grill, κυκλοφόρησε με ένα μεγάλο αφιέρωμα στους Επαγγελματικούς Φούρνους και Ψησταριές, δύο από τις σημαντικότερες επενδύσεις κάθε εταιρείας μαζικής εστίασης. Την κεντρική συνέντευξη του τεύχους δίνει ο  Γιάννης Αυγεράκης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης.

 

Στο τεύχος μπορείτε να διαβάσετε επίσης, ένα πολυσέλιδο ρεπορτάζ στην οικολογική καταστροφή στη Σαλαμίνα και στο πως επηρέασε τη μαζική εστίαση, τα ξενοδοχεία και γενικότερα τον τουρισμό στην παραλιακή ζώνη της Αθήνας. Το αφιέρωμα φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλη Κορκίδη, του Πρόεδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας- Αττικής και Αργοσαρωνικού Αλέξανδρου Βασιλικού και του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ  Γιώργου Καββαθά.

 

Περιεχόμενα του τεύχους

12 NEWS

Ειδήσεις από τη βιομηχανία και το εμπόριο της μαζικής εστίασης

20 ΒΟΟΖΕ

Το μπαρ και η κάβα στη σύγχρονη εστίαση

27 TECH

Τεχνολογίες & μηχανήματα

28 FOOD

Νέα προϊόντα διατροφής

30 GLOBAL

Διεθνή νέα

32 ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πετρελαιοκηλίδα στη Σαλαμίνα και μαζική εστίαση

36 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Τάσος Πρωτοψάλτης, Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας

40 ΚΟΥΖΙΝΑ

Ο σεφ Γιάννης Στανίτσας

42 ΚΟΥΖΙΝΑ

Βέροια: γαστρονομική ‘απόβαση’ στην Αθήνα

44 ΚΟΥΖΙΝΑ

Έρχονται τα πεινασμένα Po’ Boys

45 ΚΟΥΖΙΝΑ

Ζυθογνωσία: Τάσεις στη σύγχρονη μπίρα

46 ΚΟΥΖΙΝΑ

Action Bronson: μικρόφωνα και κουτάλες on fire!

50 ΑΓΟΡΑ

Υπάρχει ελληνική ‘Ουσία’ στη Νέα Υόρκη

53 ΑΓΟΡΑ

ΗΠΑ: Τάσεις στη μαζική εστίαση

57 MARKETING

Η τηλεοπτική παρουσία των σεφ

58 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Φούρνοι & ψησταριές στη  μαζική εστίαση

60 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Συνέντευξη με τον Γιάννη Αυγεράκη, πρόεδρο του ΣΕΜΕΕ

64 ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ

Η έρευνα της ICAP για τον εξοπλισμό

66 MANAGEMENT

Ήρθε το delivery! Κι αλλάζει τα πάντα

70 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Το Mentaleaty στον Κεραμεικό

72 ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Από το βιβλίο των Γ.  Καραγιάννη & Γιώργου Μαλλιώρα

74 ΒΙΒΛΙΟ

«Η Μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη, τεχνική» των  Ερβέ Τις- Πιέρ Γκανιαίρ

 

 

You might also like