Επεκτείνει διεθνώς το McDelivery μέσω UberEATS

Η McDonald’s επεκτείνει το πρόγραμμά της, το γνωστό McDelivery σε 4.200 εστιατόρια σε 13 χώρες μέσω της υπηρεσίας UberEATS. Σήμερα το McDelivery είναι διαθέσιμο σε 7.800 εστιατόρια σε 47 χώρες, σε έξι ηπείρους.

 

Μάλιστα για το γιορτάσει η εταιρεία καθιέρωσε τη 26η Ιουλίου ως Global McDelivery Day, κατά την οποία θα προσφέρει εκπτώσεις σε όσους παραγγέλνουν φαγητό μέσω της νέας υπηρεσίας αλλά και ορισμένες εκπλήξεις όπως μικρά δώρα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε αυτό το νέο επίπεδο άνεσης σε περισσότερους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, δεσμευόμενοι να μεταμορφώσουμε την εμπειρία του πελάτη μέσα και έξω από τα εστιατόρια μας», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της McDonald’s Steve Easterbrook.

Διεθνώς η McDonald’s είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής φαγητού με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια, μάλιστα οι πωλήσεις αυτού του συγκεκριμένου τρόπου διανομής έχουν φτάσει το 1 δισ. δολάρια μόνο στις αγορές της Ασίας και της Μέσης Ανατολής.

«Με το 75%  του πληθυσμού στις σημαντικότερες αγορές που δραστηριοποιούμαστε να απέχουν μόλις 3 μίλια από ένα κατάστημα McDonalds, μπορούμε να ανταποκριθούμε στην αναξιοποίητη μέχρι πρόσφατα ζήτηση για παράδοση φαγητού για τους πελάτες μας», πρόσθεσε ο St. Easterbrook.

You might also like