Τρία νέα καταστήματα Γρηγόρης στο Βερολίνο

Πέντε συνολικά διαθέτει πλέον η ελληνική εταιρεία στη Γερμανία

Με τρία νέα καταστήματα στο Βερολίνο, ο Γρηγόρης ενισχύει την παρουσία του και ενδυναμώνει την επιτυχημένη επιχειρηματική του δράση στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

 

Η αρχή της παρουσίας του στην χώρα αυτή σηματοδοτείται από το 2015, με το πρώτο κατάστημα να λειτουργεί στην Alexanderplatz (Βερολίνο). Το δεύτερο κατάστημα, άνοιξε το Φεβρουάριο του 2017, στο Erlangen, που βρίσκεται δίπλα στη Νυρεμβέργη.

Από τις αρχές Οκτωβρίου λειτουργεί το κατάστημα της οδού Karl-Marx (εμπορικό κέντρο Neukölln Arcaden), από το τέλος Αυγούστου ξεκίνησε τη λειτουργία του το κατάστημα της οδού Friedrichstrasse, ενώ από το τέλος Ιουλίου έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό το κατάστημα στην οδό Schlossstrasse.

O Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Βλάσσης Γεωργάτος σημειώνει σχετικά με την πορεία του Γρηγόρη στην Γερμανία: «Χαιρόμαστε που καθημερινά λέμε μια ελληνική ζεστή ‘καλημέρα’ στη Γερμανία μέσα από τα πέντε καταστήματά μας. Στρατηγικός στόχος μας είναι η περαιτέρω επέκταση στη Γερμανία μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια αλλά και γενικότερα στη Κεντρική & Βόρεια Ευρώπη, καθώς εισπράττουμε θετική ανταπόκριση από τους εκεί καταναλωτές. Το 2017 κλείνει για τον Γρηγόρη με προσθήκη 25  νέων καταστημάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, γεγονός που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη δυναμική πορεία του δικτύου μας».

You might also like