Χάλκινο για την Ευβοϊκή Ζύμη στα Greek Exports Awards 2017

Χάλκινο βραβείο απέσπασε η εταιρεία Ευβοϊκή Zύμη  στο πλαίσιο των Greek Exports Awards 2017, στην κατηγορία Top Industrial Export Company.

 

Τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν πολλαπλά και σχετίζονταν με τη συνολική δραστηριότητα της εταιρίας στις αγορές του εξωτερικού, το συνολικό μέγεθος της εταιρείας σε εγκαταστάσεις και αριθμό εργαζομένων, το ποσοστό εξαγωγών της τα τελευταία τρία χρόνια σε τζίρο αλλά και σε απόλυτο αριθμό, την παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις.

Τα Greek Exports Awards 2017 διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό Χρήμα.

Το βραβείο για την Ευβοϊκή Ζύμη παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντάκης, Εxports Specialist της  εταιρίας, ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τη διοργάνωση δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή η συγκεκριμένη βράβευση από μία τόσο σημαντική διοργάνωση. Με αυτό επισφραγίζεται η  αδιαμφισβήτητη αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών της εταιρίας για έντονη εξωστρέφεια, άριστη εξυπηρέτηση πελάτη με τελικό στόχο την κατάκτηση των απαιτητικών αγορών του εξωτερικού».

You might also like