Μοντέρνες γευστικές προτάσεις Καλλίδη με προϊόντα Βλάχα

Ο chef μαγειρεύει στο Athens Food Market της πλατείας Κοτζιά.

Τα παραδοσιακά αγνά προϊόντα Βλάχα δίνουν το γαστρονομικό παρόν μαζί με τον chef Βασίλη Καλλίδη στο 3ο Χριστουγεννιάτικο Athens Food Market στην πλατεία Κοτζιά, από τις 21 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2017.

 

Ο δημιουργικός chef Βασίλης Καλλίδης θα ετοιμάσει για το κοινό συνταγές γεμάτες έμπνευση, με τραχανά και χυλοπίτες Βλάχα. Η παράδοση των αγνών υλικών Βλάχα σε συνδυασμό με την δημιουργική γαστρονομία θα παρουσιάσουν συνταγές όπως: Τραχανά ξινό Βλάχα, βελουτέ με σουτζούκι/ Τραχανά ξινό Βλάχα, βελουτέ με μους φέτας και Χυλοπιτάκι Βλάχα με γραβιέρα και κασέρι, πάνω σε χωριάτικο λουκάνικο με extra toppings: κρουτόν, παξιμάδι από χαρούπι, ρίγανη.

Οι συνταγές από τον chef Βασίλη Καλλίδη έγιναν με δύο βασικά συστατικά: την αγνότητα των υλικών Βλάχα και την αγάπη για το φαγητό, προκειμένου να συνοδεύουν καθημερινά, και όχι μόνο στις γιορτές, το οικογενειακό σας τραπέζι.

Το Athens Food Market που συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αθηναίων θα λειτουργεί καθημερινά 12:00-20:00, Παραμονές 24/12 & 31/12, 12:00 – 18:00 ενώ Δευτέρα 25/12 και Τρίτη 26/12 θα παραμείνει κλειστό.

You might also like