Σύστημα αποστράγγισης από την Ευστρ. Κόκκινος & Σία

Το σύστημα αποστράγγισης ανοξείδωτων καναλιών με σχάρα, αποτελεί την ιδανική λύση για κάθε επαγγελματικό χώρο, καθώς είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 304 ( ή κατόπιν παραγγελίας ΑΙSI 316) κι έτσι διασφαλίζεται ευκολία καθαρισμού, υγιεινή και ασφάλεια, όπως απαιτείται από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Τα ανοξείδωτα κανάλια είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά σε συνθήκες μεγάλης μηχανικής καταπόνησης λόγω των ειδικών αγκυρίων, τα οποία είναι ενσωματωμένα στο κανάλι και στερεώνονται στο τσιμέντο κατά τον εγκιβωτισμό. Διαθέτουν ενσωματωμένα φρεάτια συλλογής, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν και να καθαριστούν εύκολα. Η έξοδος του φρεατίου προς την αποχέτευση, είτε με κάθετη είτε με οριζόντια απορροή, προστατεύεται από το σιφώνι- οσμοπαγίδα και από τον αποσπώμενο κάδο-φίλτρο.

Είναι ιδανικά για κουζίνες εστιατορίων, ξενοδοχείων και για κάθε χώρο μαζικής εστίασης με υψηλές απαιτήσεις. Λόγω του μεγάλου μεγέθους τους και της εσωτερικής ρήσης που διαθέτουν, επιτρέπουν την απορροή μεγάλων ποσοτήτων νερού και άλλων υγρών, εμποδίζοντας παράλληλα τον διασκορπισμό τους στο υπόλοιπο δάπεδο.

Μπορούν να παραχθούν σε πολλές και διαφορετικές διαστάσεις και η ολοκλήρωση των συστημάτων γίνεται εξ’ ολοκλήρου σε συμφωνία με τις απαιτήσεις του έργου του κάθε πελάτη και με την παράλληλη τεχνική υποστήριξη από την εταιρεία μας.

Ευστ. Κόκκινος & ΣΙΑ Ο.Ε. Λ. Παπαναστασίου 41, Αγ. Δημήτριος, Αθήνα, Τ: (+30) 210 9754055, Φ: (30) 210 9763709, Ε: [email protected], W: www.acm.gr

You might also like